Bekijk de uitzending van Legend of Croc Gold terug

Ma 22 mei 2017 | 21:30 Legend of Croc Gold

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Legend of Croc Gold gemist? Bekijk hier naar Legend of Croc Gold gemist.

Legend of Croc Gold

Datum
Ma 22 mei 2017
Tijd
21:30 tot 22:30
Zender
Discovery Channel
Genre
Rivers Of Gold
Jaar
2016
Twitter hashtag
#legendofcrocgold
Deel-url
gids.tv/17884083

Nu het goud van Alaska in de afgelopen eeuw bijna allemaal al uit de grond is gehaald, wordt het voor de lokale goudzoekers zaak om nieuwe bronnen elders te ontdekken. Gouddelver Farley Dean kiest hiervoor een wel heel exotische plek: het tropische eiland Bougainville in Papoea-Nieuw-Guinea. Er wordt beweerd dat in de wateren van dit eiland nog voor miljoenen dollars aan goud in de grond zit waar de bevolking met hun oude mijntechnieken niet goed bij kan.

Farley en zijn team willen nu met hun moderne mijngereedschap het goud uit de bodem halen, waarvan de helft voor de inwoners zal zijn. Er is echter één probleem: de rivieren worden bewaakt door ontelbare krokodillen die niet graag opzij gaan voor de Amerikaanse goudzoekers. Met een speciale haaienkooi hopen ze de krokodillen van zich af te houden. Maar lukt het Farely en zijn team ook om goud te vinden? Hun visa zijn slechts zes weken geldig, dus veel tijd is er niet te verliezen.

Legend of Croc Gold op tv

Goud faillissement op tv rivieren bevolking papoea-nieuw-guinea een krokodillen opzij een alaska goudzoekers visa fortuin de eeuw tropische legend uit eiland inwoners tijdens team.