Bekijk de uitzending van Nieuwe serie: La fôret terug

Za 21 oktober 2017 | 20:40 Nieuwe serie: La fôret IMDb: 7.5

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Nieuwe serie: La fôret gemist? Bekijk hier naar Nieuwe serie: La fôret gemist.

Nieuwe serie: La fôret

Nieuwe serie: La fôret
Datum
Za 21 oktober 2017
Tijd
20:40 tot 21:30
Zender
Canvas
IMDb
7.5
Genre
Misdaadserie
Jaar
2017
Regisseur
Julius Berg
Acteurs
Samuel Labarthe, Suzanne Clément, Alexia Barlier, Frédéric Diefenthal, Patrick Ridremont
Presentatie
Delinda Jacobs, Etienne Forget
Twitter hashtag
#laforet
Deel-url
gids.tv/18846570

Vanavond start de Franse zesdelige misdaadreeks La Fôret over de onrustwekkende verdwijning van enkele tienermeisjes in de Ardennen. De serie is met dubbele afleveringen wekelijks op zaterdag vanaf 20:40 uur op Canvas te zien.

In de bossen rond het rustige dorpje Montfaucon raakt de tiener Jennifer vermist. Haar twee beste vriendinnen, Océane en Maya, zijn ervan overtuigd dat ze zal terugkeren. Maar al snel doen enkele vreemde ontdekkingen vermoeden dat er iets ernstigs gebeurd is.

De twee meisjes weten meer, maar waarom kunnen ze niets vertellen? Wie is Henri V? Wat zit er verborgen in het bos? Voor luitenant Musso en kapitein Decker is dit nog maar het begin van een lange zoektocht...

Nieuwe serie: La fôret op tv

Tiener oproep zoektocht door henri alexia naar maya dochter het verdwijning bossen serie kapitein met lyceum verborgen vreemde leerling de vermist samuel een start forget meisjes ouders met uit alexia barlier aanwijzingen uit canvas.

Nieuwe TV nodig?
Klik hier om alle aanbiedingen van TV's te zien!!
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv