Bekijk de uitzending van Koffietijd terug

Ma 16 oktober 2017 | 09:57 Koffietijd

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Koffietijd gemist? Bekijk hier naar Koffietijd gemist.

Koffietijd

Datum
Ma 16 oktober 2017
Tijd
09:57 tot 11:05
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma
Presentatie
Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau
Twitter hashtag
#koffietijd
Officiële Twitter
@rtlkoffietijd
Uitzending gemist
Koffietijd gemist
Deel-url
gids.tv/18812091

Vandaag onder andere in Koffietijd:

We trappen de week af met drie nieuwe gezichten uit de Tweede Kamer: Anne Kuik (CDA), Lisa Westerveld (GroenLinks) en Jessica van Eijs (D66). Afgelopen week is het regeerakkoord bekend gemaakt. Hoe bevalt het de dames om ‘nieuw’ te zijn in de Tweede Kamer?

Deze maand is Esmée Kampen te zien in de nieuwe film Alles voor elkaar. De nieuwe comedyfilm gaat over een groepje van vier Rotterdamse vriendinnen die twijfelen over de keuzes die ze gemaakt hebben in hun leven nu ze de dertig naderen. Daarnaast is Esmée vanaf september óók te zien in de cabaretvoorstelling Tijd voor een Trio van het Cabaretduo Niet Schieten! De drukke alleskunner heeft nog een plekje in haar agenda vrij weten te maken om bij ons aan te schuiven!

De straatprijs van de Nationale Postcode Loterij bestaat dit jaar 25 jaar! Hét gezicht van de straatprijs, Gaston Starreveld komt bij ons langs. We kennen hem allemaal als de man die de straatprijzen uitreikt, maar welk moment is hem het meest bijgebleven? Samen met hem blikken we terug op de afgelopen jaren. Je hoort het om 10:00 uur in Koffietijd!

Koffietijd op tv

Kunst loterij uit regeerakkoord gezondheid film tuin op mode kampen tijdens cultuur een schrijver agenda postcode loterij loretta dames naar een naderen kijker lisa tijdens koffietijd lifestyle westerveld gaston naar starreveld loretta schrijver in pernille la lau quinty door trustfull in nationale.        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv