Bekijk de uitzending van Klasgenoten terug

Zo 14 januari 2018 | 21:30 Klasgenoten

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Klasgenoten gemist? Bekijk hier naar Klasgenoten gemist.

Klasgenoten

Datum
Zo 14 januari 2018
Tijd
21:30 tot 22:30
Zender
SBS 6
Genre
Praatprogramma
Jaar
1985
Presentatie
Viktor Brand
Twitter hashtag
#klasgenoten
Deel-url
gids.tv/19430549

Het legendarische programma Klasgenoten keert vanaf vanavond terug en wel bij SBS 6. Viktor Brand gaat de komende zeven weken met bekende Nederlanders terug naar hun middelbare school tijd. Hij haalt ze hiervoor op bij het ouderlijk huis en samen gaan zij per fiets, tram of scooter naar school, net als vroeger. Te gast zijn Bram Moskowicz, Leontine Borsato, Winston Gerschtanowitz, Tom Hoffman, Dennis van der Geest, Bobbi Eden en - in de eerste aflevering - Rafael van der Vaart. De afleveringen zijn de komende zondagen om 21:30 uur te zien op SBS 6.

Rafael van der Vaart haalt met zijn klasgenoten van het Maarten van Heemskerk College mooie herinneringen op uit het schooljaar 1997. Hij komt er ook eerlijk voor uit dat leren vroeger niet zijn interesse had. "Ik had altijd één doel en dat was profvoetballer worden. School was voor mij noodzakelijk kwaad. Maar ik zeg tegen die kleine van me wel altijd dat leren belangrijk is."

Vanaf het woonwagenkamp, waar nog steeds familie van hem woont, lopen Viktor en Rafael naar zijn school. Onderweg komen mooie herinneringen boven, over de combinatie school en voetballen bij Ajax en natuurlijk over zijn klasgenoten die al op hem zitten te wachten in het lokaal waar zij vroeger les hadden.

Klasgenoten op tv

School ajax tijdens bram moszkowicz bekende met nederlanders middelbare een school fiets rafael op tv van der naar vaart scooter bobbi eden woonwagenkamp de tram naar eerste aflevering bobbi moszkowicz in geest heemskerk in fietsen brand college hoffman dennis van door der geest de leontine borsato thom hoffman op tv viktor brand winston naar gerschtanowitz op dennis rafael familie van wachten klasgenoten een bram.

      Klik hier voor korting bij BOL.com

        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv