Bekijk de uitzending van Katie Hopkins: My Fat Story - Part Two terug

Zo 19 februari 2017 | 21:00 Katie Hopkins: My Fat Story - Part Two

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Katie Hopkins: My Fat Story - Part Two gemist? Bekijk hier naar Katie Hopkins: My Fat Story - Part Two gemist.

Katie Hopkins: My Fat Story - Part Two

Datum
Zo 19 februari 2017
Tijd
21:00 tot 22:00
Zender
TLC
Jaar
2014
Twitter hashtag
#MyFatStory
Deel-url
gids.tv/17285989

De uitgesproken Britse tv-persoonlijkheid Katie Hopkins kreeg de halve wereld over haar heen met haar harde opvattingen over obesitas, waarbij ze beweerde dat dikke mensen lui zijn en daarom nooit een dik persoon in dienst zou nemen. Om duidelijk te maken dat gewicht verliezen helemaal niet moeilijk hoeft te zijn, besluit de slanke Katie om eerst 20 tot 25 kilo aan te komen, om vervolgens die kilo’s weer in korte tijd te verliezen. Haar opvallende actie is te zien in het tweeluik Katie Hopkins: My Fat Story.

Hoewel medici het geen gezond plan vinden en ook de publieke opinie vraagtekens zet bij haar opmerkelijke statement, zet ze toch door. Tijdens deze maanden ontmoet Katie andere zwaarlijvige mensen en gaat ze met hen in debat. Lukt het haar om haar punt duidelijk te maken, of moet ze – naast de 4000 calorieën die ze in de eerste maanden dagelijks eet – haar beweringen uiteindelijk ook inslikken?

Katie Hopkins: My Fat Story - Part Two op tv

Debat op tv obesitas.
Onderwerpen in Katie Hopkins: My Fat Story - Part Two