Bekijk de uitzending van Terug: Jordskott terug

Vr 16 maart 2018 | 23:40 Terug: Jordskott IMDb: 7.3

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Terug: Jordskott gemist? Bekijk hier naar Terug: Jordskott gemist.

Terug: Jordskott

Datum
Vr 16 maart 2018
Tijd
23:40 tot 00:40
Zender
Canvas
IMDb
7.3
Genre
Thrillerserie
Jaar
2017
Acteurs
Moa Gammel, Göran Ragnerstam, Richard Forsgren, Ana Gil de Melo Nascimento, Anders Berg
Deel-url
gids.tv/19829002

Vanaf vanavond is het tweede seizoen van de Zweedse thrillerreeks Jordskott te zien. In deze serie wordt politiecommissaris Eva Thörnblad opnieuw geconfronteerd met een mysterieuze zaak die verband houdt met haar eigen verleden. De afleveringen zijn iedere vrijdagavond na 23:00 uur te zien op Canvas.

De schokkende gebeurtenissen in Silverhöjd zijn nu twee jaar geleden. Eva Thörnblad heeft het stadje opnieuw ingeruild voor de grote stad en een job bij de politie van Stockholm. Eva probeert het verleden achter zich te laten, maar worstelt nog steeds met de dood van Josefin en de naweeën van de Jordskott.

Al snel wordt ze meegezogen in een mysterieuze zaak die een link heeft met haar eigen verleden en waarvoor ze opnieuw de confrontatie moet aangaan met de mystieke wereld die ze achter zich wou laten.

Terug: Jordskott op tv

Politie tijdens stockholm confrontatie tijdens serie gammel dood jordskott het canvas stad tijdens seizoen aflevering 1 seizoen met 2.        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
Promo: Jordskott seizoen 2
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv