Bekijk de uitzending van Jinek terug

Di 20 juni 2017 | 00:30 Jinek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek gemist? Bekijk hier naar Jinek gemist.

Jinek

Datum
Di 20 juni 2017
Tijd
00:30 tot 01:30
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2017
Presentatie
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Uitzending gemist
Jinek gemist
Deel-url
gids.tv/18067389

Vanavond onder andere in Jinek:

- Epke Zonderland over zijn bijzondere onderscheiding en het NK turnen

Epke Zonderland nam gisteren een speciale medaille van de Duitse turnbond in ontvangst: de Flatow-medaille. De Olympisch rekstokkampioen kreeg de bijzondere onderscheiding vanwege zijn voorbeeldgedrag en integriteit. Zonderland is de eerste niet-Duitse sporter die is bekroond met deze prijs. Hij kreeg ‘m tijdens het NK turnen waar hij zowel op de brug als op de rekstok tweede werd. Vanavond is hij te gast bij Jinek.

- Gert-Jan Segers: “De CU is geen tussengerecht in de formatie”

De leider van de ChristenUnie is er eigenlijk wel klaar mee. Na het teleurstellende gesprek met D66 heeft Gert-Jan Segers niet de behoefte om als vijfde wiel bij het motorblok aan te schuiven. Aan het AD liet hij dit weekend weten dat de ChistenUnie geen tussengerecht moet zijn in de formatie. Het liefst dwingt hij de drie partijen tot een voorkeur. Waar D66 kiest voor PvdA, houden CDA en VVD wijselijk hun mond, tot ergernis van Segers. Vanavond is hij te gast bij Jinek.

- Drie Nederlandse coureurs over het succes op de 24 uur van Le Mans

Onverwachts Nederlands succes afgelopen weekend op het circuit van Le Mans! De 34-jarige coureur Ho-Pin Tung won de race in zijn eigen klasse en werd tweede in het algemeen klassement. Ook supermarktdirecteur Frits van Eerd en oud-Formule 1 coureur Jan Lammers reden de 24 uur van Le Mans. Een jongensdroom voor Van Eerd. Vanavond is het drietal te gast om over dit legendarische circuit te praten.

Jinek op tv

Pvda christenunie turnen in brug uit formatie epke zonderland race medaille het integriteit gert-jan in segers nk naar turnen onderscheiding coureur tijdens jan lammers op tv eva jinek segers tijdens rekstok wiel jongensdroom in circuit weekend gert-jan frits van eerd tijdens ho-pin naar tung partijen tijdens jinek le mans 24 uur naar van uit le mans.