Bekijk de uitzending van Jinek terug

Vr 17 februari 2017 | 23:00 Jinek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek gemist? Bekijk hier naar Jinek gemist.

Jinek

Datum
Vr 17 februari 2017
Tijd
23:00 tot 00:00
Zender
NPO 1
Genre
Actualiteitenmagazine
Jaar
2017
Presentatie
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Uitzending gemist
Jinek gemist
Deel-url
gids.tv/17279153

Vanavond onder andere in Jinek:

- Frank Lammers regisseert de virtual reality film High Five

Frank Lammers kennen we allemaal als acteur uit films als Nachtrit, De Marathon en Michiel de Ruyter. Maar hij kruipt tegenwoordig net zo lief achter als vóór de camera. Binnenkort is de tweede film die hij heeft geregisseerd te zien in de bioscoop: High Five. En dat is niet zomaar een film, maar een virtual reality film! Hij vertelt erover vanavond bij Jinek

- De wereldberoemde Nadja van Pussy Riot over haar aanhoudende strijd

Nadja Tolokonnikova (27) werd in 2012 wereldberoemd met haar kunst-collectief Pussy Riot, dankzij een optreden in een kathedraal in Moskou. Vooral omdat ze voor dat optreden in 2012 twee jaar de Russische gevangenis in ging, onder niet bepaald milde omstandigheden. Nadja schreef er een boek over met de toepasselijke titel: 'Zo begin je een revolutie'. Vanavond praat ze bij Jinek over het boek en haar aanhoudende strijd.

- Peter R. de Vries over nieuwe ontwikkelingen in zaak Holleeder

Een woedende Willem Holleeder vandaag tijdens de tiende pro-formazitting. Zus Sonja zou de rechtszaak saboteren. Ook verklaarde de Officier van Justitie nieuwe aanwijzingen te hebben dat Holleeder een aanslag voorbereidde op zijn zussen en op Peter R. de Vries. Vanavond praten we erover met Peter R. de Vries.

- Rutte hield vandaag zijn laatste persconferentie als premier van het Kabinet Rutte-Asscher

Mark Rutte hield vandaag zijn allerlaatste persconferentie als premier van het Kabinet Rutte-Asscher. Met de verkiezingen in zicht gaat het kabinet nog even door, maar bij de eerstvolgende wekelijkse persconferentie zien we de nieuwe premier van Nederland. Met parlementair journalisten Frits Wester, Ron Fresen en Wouter de Winther blikken we terug op vier jaar Rutte.

Jinek op tv

Aanslag mark op rutte het marathon kabinet persconferentie een verkiezingen justitie nederland rechtszaak wekelijkse een persconferentie van gevangenis journalisten camera van films film moskou een willem holleeder holleeder wouter acteur pussy de riot kathedraal ron naar fresen officier door van van justitie officier lief wekelijkse pussy riot tijdens eva jinek michiel van de de ruyter pro-formazitting ruyter een zussen virtual op rutte frits wester wester premier door optreden virtual reality een boek lammers frank door lammers tijdens de vries frits de jinek de marathon het fresen.

Nieuwe TV nodig?
Klik hier om alle aanbiedingen van TV's te zien!!
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv