Bekijk de uitzending van Jimmy Doherty's Escape to the Wild terug

Zo 17 september 2017 | 22:25 Jimmy Doherty's Escape to the Wild

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jimmy Doherty's Escape to the Wild gemist? Bekijk hier naar Jimmy Doherty's Escape to the Wild gemist.

Jimmy Doherty's Escape to the Wild

Datum
Zo 17 september 2017
Tijd
22:25 tot 23:10
Zender
Eén
Genre
Documentaire
Jaar
2017
Twitter hashtag
#EscapetotheWild
Deel-url
gids.tv/18626946

Vanavond is het eerste deel van het tweede seizoen van de driedelige documentairereeks Jommy Doherty's Escape to the Wild. In dit programma zoekt de Britse tv-presentator en varkensboer Jimmy Doherty mensen op die een nieuw leven zijn begonnen op de meest afgelegen plekken ter wereld. De afleveringen zijn drie zondagen rond 22.20 uur op Eén te zien.

In de eerste aflevering bezoekt Jimmy een uitgeweken Brits gezin op een tropisch eiland in de Stille Oceaan. Omringd door regenwoud en vlakbij een van de mooiste koraalriffen op de planeet, genieten duikers Sophie en Simon er samen met hun 16 maanden oude zoontje Max van een paradijselijk leventje. Maar Jimmy ontdekt al gauw dat al die pracht en praal meer dan één keerzijde heeft...

Jimmy Doherty's Escape to the Wild op tv

Planeet documentaire een stille oceaan uit duikers tropisch het brits gezin oceaan wild regenwoud eerste een aflevering escape van eiland op koraalriffen varkensboer wereld een nieuw naar leven.

Zin om met korting te shoppen bij BOL.com?
Bekijk de scherpste aanbiedingen in de BOL.com OUTLET.
Wil je altijd de laagste prijs? Klik hier!
Promo: Jimmy Doherty's Escape to the Wild
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv