Bekijk de uitzending van Jimmy Doherty's Escape to the Wild terug

Zo 17 september 2017 | 22:25 Jimmy Doherty's Escape to the Wild

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jimmy Doherty's Escape to the Wild gemist? Bekijk hier naar Jimmy Doherty's Escape to the Wild gemist.

Jimmy Doherty's Escape to the Wild

Datum
Zo 17 september 2017
Tijd
22:25 tot 23:10
Zender
Eén
Genre
Documentaire
Jaar
2017
Twitter hashtag
#EscapetotheWild
Deel-url
gids.tv/18626946

Vanavond is het eerste deel van het tweede seizoen van de driedelige documentairereeks Jommy Doherty's Escape to the Wild. In dit programma zoekt de Britse tv-presentator en varkensboer Jimmy Doherty mensen op die een nieuw leven zijn begonnen op de meest afgelegen plekken ter wereld. De afleveringen zijn drie zondagen rond 22.20 uur op Eén te zien.

In de eerste aflevering bezoekt Jimmy een uitgeweken Brits gezin op een tropisch eiland in de Stille Oceaan. Omringd door regenwoud en vlakbij een van de mooiste koraalriffen op de planeet, genieten duikers Sophie en Simon er samen met hun 16 maanden oude zoontje Max van een paradijselijk leventje. Maar Jimmy ontdekt al gauw dat al die pracht en praal meer dan één keerzijde heeft...

Jimmy Doherty's Escape to the Wild op tv

Planeet documentaire stille een oceaan duikers tropisch naar in brits gezin oceaan wild naar regenwoud eerste aflevering eiland uit koraalriffen varkensboer een naar nieuw een leven.

      Klik hier voor korting bij BOL.com

        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
Promo: Jimmy Doherty's Escape to the Wild
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv