Bekijk de uitzending van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen terug

Za 22 april 2017 | 20:00 Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen gemist? Bekijk hier naar Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen gemist.

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen

Datum
Za 22 april 2017
Tijd
20:00 tot 21:45
Zender
RTL 4
Genre
Reality-show
Jaar
2017
Twitter hashtag
#janzenenvandijk
Deel-url
gids.tv/17696386

Vanavond is de laatste aflevering van Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen, waarin Chantal Janzen en Wendy van Dijk een helpende hand bieden aan kinderen die het hoog tijd vinden dat hun ouders trouwen en hen een prachtig huwelijksfeest gunnen.

Paola en Wilco hadden als kind al verkering, maar verloren elkaar uit het oog. Jaren later, inmiddels al mét kids, zijn ze weer samengekomen. Paola neemt het heft in eigen handen en schakelt de hulp in van ‘Janzen & Van Dijk’.

De kinderen van Kasper en Denise vinden ook dat mama dezelfde achternaam moet krijgen. Kinderen Yenthe en Eileyna krijgen de opdracht om in een speelgoedpaleis zo lang mogelijk niets aan te raken, maar dat valt niet mee voor deze vijfjarigen. Na twee hartstochtelijke aanzoeken zetten de families alles op alles om 25.000 euro voor het droomhuwelijk binnen te slepen.

In elke show strijden twee gezinnen tegen elkaar door het uitvoeren van opdrachten. Dit alles met maar één doel: het winnen van een droombruiloft en huwelijksreis voor het hele gezin!

Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen op tv

Trouwen op tv paola show chantal uit janzen opdracht in mama wendy huwelijksfeest kinderen op wendy van dijk chantal bruiloften in partijen ouders de gezinnen het kids.
Kids mogen drukken en komen niet meer bij! - JANZEN & VAN DIJK: VOOR AL UW BRUILOFTEN EN PARTIJEN