Bekijk de uitzending van Inspector Morse terug

Do 16 november 2017 | 20:30 Inspector Morse IMDb: 8.1

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Inspector Morse gemist? Bekijk hier naar Inspector Morse gemist.

Inspector Morse

Datum
Do 16 november 2017
Tijd
20:30 tot 22:40
Zender
RTL 8
IMDb
8.1
Genre
Misdaadserie
Jaar
2000
Regisseur
Sandy Johnson
Acteurs
John Thaw, Kevin Whately, Patrick Malahide, James Grout, Julia Lane
Presentatie
Alastair Reid
Deel-url
gids.tv/19023057

Vanaf vanavond zendt RTL 8 het tweede seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse uit. Het tweede seizoen werd voor het eerst uitgezonden op de Engelse televisie in 1987-1988.

In de eerste aflevering, The Wolvercote Tongue, maken de rijke Amerikaanse toeristen Laura en Eddie Poindexter een culturele rondreis door Groot-Brittannië. Hun bezoek aan Oxford heeft voor hen een speciale betekenis: Laura wil namelijk een geërfd juweel aan het Ashmolean Museum schenken. Het kleinood maakte ooit samen met een tweede, identiek stuk dat zich reeds in het museum bevindt, deel uit van een waardevolle Angelsaksische gesp die jaren terug onder de Wolvercote Bridge in Oxford werd gevonden.

De conservator van het museum, Dr. Theodore Kemp, wil het gebeuren wat meer luister bijzetten door een speciale tentoonstelling te organiseren. Maar binnen het uur na haar aankomst in Oxford wordt Laura dood aangetroffen in haar hotelkamer. De Wolvercote Tongue is verdwenen.

Inspector Morse op tv

Groot-brittannië museum naar tentoonstelling televisie tijdens toeristen aankomst lane door schenken sandy rijke van eerste aflevering naar oxford rondreis eddie in james johnson laura dood reid kevin op whately in patrick malahide julia met hotelkamer inspector een morse.

      Klik hier voor korting bij BOL.com

        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv