Bekijk de uitzending van I Found the Gown terug

Di 14 november 2017 | 20:00 I Found the Gown

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van I Found the Gown gemist? Bekijk hier naar I Found the Gown gemist.

I Found the Gown

Datum
Di 14 november 2017
Tijd
20:00 tot 20:30
Zender
TLC
Genre
Persistence Makes Perfect
Jaar
2012
Twitter hashtag
#ifoundthegown
Deel-url
gids.tv/19016744

Bruiden met een klein budget en fashionista’s met een exclusieve smaak kunnen hun geluk op in bruidswinkel VOWS in Massachusetts. Daar hangen de mooiste designerjurken voor een zeer lage prijs. Het eerste seizoen van I Found The Gown is vanaf vanavond iedere dinsdag met twee afleveringen vanaf 20:00 uur te zien op TLC.

Eigenaars Rick en Leslie DeAngelo weten ze op te kopen bij outlets, fabrikanten, kleinhandelaren of de ontwerpers zelf en weten op de een of andere manier hele scherpe prijzen te bedingen. Daardoor kunnen ze de jurken in hun winkel aanbieden met kortingen die kunnen oplopen tot soms wel 80%. In het derde seizoen van ‘I Found The Gown’ vinden weer enkele dolgelukkige bruiden hun droomjurk voor een spotprijs. Een exclusieve Maggie Sottero, een stijlvolle Vera Wang of een elegante Allure, zelfs de meest kritische bruiden slagen altijd in deze bijzondere budget-bruidswinkel.

I Found the Gown op tv

Prijs de massachusetts jurk van budget winkel bruiden kortingen rick wang van jurken bezoeken een prijzen vera met geluk.

Zin om met korting te shoppen bij BOL.com?
Bekijk de scherpste aanbiedingen in de BOL.com OUTLET.
Wil je altijd de laagste prijs? Klik hier!
Promo: I Found the Gown
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv