Bekijk de uitzending van Hotel SynDROOM terug

Wo 29 maart 2017 | 21:33 Hotel SynDROOM

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Hotel SynDROOM gemist? Bekijk hier naar Hotel SynDROOM gemist.

Hotel SynDROOM

Datum
Wo 29 maart 2017
Tijd
21:33 tot 22:31
Zender
RTL 4
Twitter hashtag
#hotelsyndroom
Deel-url
gids.tv/17539764

Na drie succesvolle en hartverwarmende seizoenen van ‘SynDroom’, in 2015 bekroond met de Gouden Televizier-Ring, opent Johnny de Mol vanaf vanavond de deuren van het nieuwe ‘Hotel SynDroom’. In dit programma is het een komen en gaan van jongeren, allemaal hebben ze een beperking én een droom. Wat de hotelgasten echter niet weten, is óf en wanneer tijdens het verblijf hun wens uitkomt. Grote dromen, kleine dromen: in ‘Hotel SynDroom’ is alles mogelijk.

Johnny runt het hotel samen met: Marc (gastheer), Berthe (kamermeisje), Sophie (chef-kok) en Stef (conciërge). Ze hebben allemaal het Syndroom van Down. In iedere aflevering van ‘Hotel SynDroom’ is een aantal jongeren te gast. Zij verblijven een paar dagen in het luxe hotel en leren elkaar en Johnny goed kennen; al die tijd wonen, eten en slapen zij in het hotel.

In twee dagen tijd neemt Johnny zijn hotelgasten mee in zijn Amerikaanse bus naar allerlei locaties, waar de verschillende dromen gaandeweg ingelost worden. Van grote dromen tot kleine verrassingen. In elke aflevering staan verschillende dromen centraal. Die wensen kunnen groot zijn of onmogelijk lijken, zoals de klassieker Ajax – Feyenoord spelen met je G-voetbalteam. Maar ‘Hotel SynDroom’ probeert waar mogelijk iemand structureel te helpen. Zo probeert de tweeling Stephan en Martijn al jaren hun tractorrijbewijs te halen - voor hun werk onmisbaar. Johnny regelt dat ze rijles krijgen speciaal voor mensen een beperking, maar de jongens moeten het natuurlijk wel zelf doen!

In de eerste aflevering zijn onder anderen de 23-jarige Jitze en 22-jarige Tessel te zien. Jitze is helemaal bezeten van dansen en zou graag nog véél beter willen worden en les krijgen van niemand minder dan de bekende danser Timor Steffens.

Tessels grote passie is paardrijden en haar ultieme droom is om een echte dressuurwedstrijd te rijden. Houdt Tessel zich staande in een echte wedstrijd?

Voor een onvergetelijk droomverblijf, ‘Hotel Syndroom’.

Hotel SynDROOM op tv

Ajax feyenoord tweeling in hotel slapen op tv syndroom van down klassieker een gouden eerste naar aflevering danser een rijles paardrijden in onmogelijk gouden televizier-ring televizier-ring het droom johnny op syndroom dansen jongeren op tv johnny de mol door timor steffens eten jongens de op tv tweeling.
Promo: Hotel SynDROOM