Bekijk de uitzending van Het gevoel van de Vierdaagse terug

Di 18 juli 2017 | 19:00 Het gevoel van de Vierdaagse

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Het gevoel van de Vierdaagse gemist? Bekijk hier naar Het gevoel van de Vierdaagse gemist.

Het gevoel van de Vierdaagse

Datum
Di 18 juli 2017
Tijd
19:00 tot 20:00
Zender
NPO 1
Genre
Magazine
Jaar
2017
Presentatie
Sander de Kramer, Fons de Poel
Twitter hashtag
#4d17
Officiële Twitter
@4daagseredactie
Uitzending gemist
Het gevoel van de Vierdaagse gemist
Deel-url
gids.tv/18246237

Het is een traditie en ook dit jaar is van vanavond tot en met komende vrijdag 21 juli Het gevoel van de Vierdaagse te zien bij KRO-NCRV. Een afwisselend programma waarin Fons de Poel en Sander de Kramer dagelijks verslag doen van het grootste wandelevenement van de wereld, dat in Nijmegen jaarlijks tienduizenden wandelaars en honderdduizenden toeschouwers op de been brengt.

Dit jaar geen 25, maar 45 minuten dagelijks verslag van de vierdaagse, met naast Fons de Poel ook een van onze presentoren van De Wandeling, Sander de Kramer. Door deze extra zendtijd kunnen we op sommige verhalen wat dieper ingaan, wat drijft mensen om deel te nemen, welke verhalen schuilen hierachter?Fons en Sander laten het ons zien.

In korte reportages zoemt het programma in op de wandelaars. Verhalen over het lopen, de liefde, het lijden en het leven. De Vierdaagse van Nijmegen beleeft de 101ste editie en is uitgegroeid tot een aanstekelijk mega-evenement. Of zoals Fons de Poel, zelf Nijmegenaar van geboorte, het uitdrukt: “Dit is het wereldkampioenschap van gewone mensen, die een bijzondere prestatie neerzetten.”

Het gevoel van de Vierdaagse op tv

Nijmegen traditie liefde op wereldkampioenschap geboorte van wandelaars vierdaagse de op poel tienduizenden het jaarlijks schuilen wandeling magazine uit fons de poel op tv sander de kramer de fons.