Bekijk de uitzending van Het Beest in Klaas terug

Ma 14 augustus 2017 | 20:15 Het Beest in Klaas

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Het Beest in Klaas gemist? Bekijk hier naar Het Beest in Klaas gemist.

Het Beest in Klaas

Datum
Ma 14 augustus 2017
Tijd
20:15 tot 21:05
Zender
NPO 3
Genre
Toeristisch magazine
Jaar
2017
Presentatie
Klaas van der Eerden
Deel-url
gids.tv/18415017

Van maandag tot en met woensdag elke avond verse programma’s in de 3LAB TV-week op NPO3. Jonge makers testen hun formats voor een groot publiek. Met vanavond om 20.15 uur: Het Beest in Klaas.

In ‘Het beest in Klaas’ gaat Klaas van der Eerden op zoek naar de supertalenten van dieren. De mens kan alles een beetje, maar dieren zijn ons op vrijwel elk terrein de baas.

Ze zijn sneller, kunnen beter zien, horen, voelen, proeven en zijn beter bestand tegen zelfs de meest extreme leefomstandigheden. Wat moet een mens doen om het talent van een dier te benaderen?

Wat kunnen we leren? In deze aflevering onderzoekt Klaas de supertalenten van roofvogels.

Kan hij met een verrekijker net zo goed zien als een adelaar? Gaat hij net zo snel in vrije val als het snelste dier ter wereld, de slechtvalk?

En kan een mens ook op spierkracht vliegen?

Het Beest in Klaas op tv

Talent een dieren leefomstandigheden op bestand het beest een vrije val beest roofvogels op magazine klaas uit van der eerden.        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv