Bekijk de uitzending van Hartstikke Hollands terug

Zo 17 september 2017 | 23:20 Hartstikke Hollands

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Hartstikke Hollands gemist? Bekijk hier naar Hartstikke Hollands gemist.

Hartstikke Hollands

Datum
Zo 17 september 2017
Tijd
23:20 tot 23:55
Zender
NPO 1
Genre
Realityreeks
Jaar
2017
Twitter hashtag
#hartstikkehollands
Uitzending gemist
Hartstikke Hollands gemist
Deel-url
gids.tv/18626617

In Hartstikke Hollands volgt presentator Joris Linssen zes Nederlandse ondernemers met een andere culturele achtergrond die met hard werken hun dromen najagen. Wat hebben ze mee kunnen nemen uit de cultuur van hun ouders en wat gebruiken ze van de Nederlandse cultuur om succesvol te zijn.

We maken kennis met de uit Iran afkomstige ondernemer Salar. Hij schopte het dankzij een combinatie zijn Iraanse werklust en de Hollandse koopmansgeest van asielzoeker tot miljonair.

De hoteleigenaar woont vandaag de dag in een kasteel in het Zeeuwse Aardenburg. In een razend tempo breidt Salar zijn imperium uit.

Ook maken we kennis met de Surinaams-Hindoestaanse Nazima. De organisatie van haar spectaculaire netwerk gala is in volle gang. Het organiseren van grote Bollywood–feesten heeft ze van haar opa overgenomen. Lukt het haar om de familie eer hoog te houden?

Erdogan’s restaurants schieten als paddenstoelen uit de grond. Zijn droom? Net zo groot worden als de grote gele M. Hij is hard op weg met zijn Turkse keten. Binnenkort is de opening van zijn eerste restaurant in het buitenland. Erdogan laat Joris zien waar het allemaal begon. Als 15-jarige jongen werd hij door zijn moeder naar Nederland gestuurd om af te wassen in de keuken van de shoarmazaak van zijn oom.

Hartstikke Hollands op tv

Iran netwerk op tv opening buitenland nederland asielzoeker door het ondernemers restaurant presentator restaurants erdogan cultuur een wassen op succesvol kasteel een keuken gala miljonair ondernemer shoarmazaak door hollands turkse tijdens joris linssen moeder ouders werken in familie naar paddenstoelen.