Bekijk de uitzending van Gold Rush: Parker's Trail terug

Ma 22 mei 2017 | 20:30 Gold Rush: Parker's Trail

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Gold Rush: Parker's Trail gemist? Bekijk hier naar Gold Rush: Parker's Trail gemist.

Gold Rush: Parker's Trail

Datum
Ma 22 mei 2017
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
Discovery Channel
Genre
Parker's Trail: Footsteps Of Legends
Twitter hashtag
#GoldRush
Deel-url
gids.tv/17884082

Toen er eind 19e eeuw goud werd gevonden in de Klondike-regio van Noordwest Canada bracht dat een enorme goudkoorts op gang. Meer dan 100.000 goudzoekers verlieten huis en haard en begonnen aan de barre tocht die hen nieuw geluk moest brengen. Maar de reis dwars door het besneeuwde berglandschap was niet zonder gevaren en veel goudzoekers stierven al voordat ze aankwamen.

Als herinnering aan deze historische Klondike Gold Rush zal de jonge goudzoeker Parker Schnabel (bekend van de serie Gold Rush) samen met een groep vrienden deze epische reis herbeleven. In de vierdelige serie Gold Rush: Parker’s Trail treedt hij bijna letterlijk in de voetsporen van zijn dappere voorgangers. Wat leert hij over hen nu hij zelf deze zware voettocht moet doorstaan? Voor Parker is de uitdaging ook een ode aan zijn onlangs overleden opa, de legendarische goudzoeker John Schnabel van wie hij het werk leerde.

Gold Rush: Parker's Trail op tv

Goud op tv canada serie goudzoekers op eeuw overleden schnabel geluk rush uit in gold rush.
Promo: Gold Rush: Parker's Trail