Bekijk de uitzending van Gestalkt terug

Wo 11 januari 2017 | 21:25 Gestalkt

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Gestalkt gemist? Bekijk hier naar Gestalkt gemist.

Gestalkt

Datum
Wo 11 januari 2017
Tijd
21:25 tot 22:30
Zender
SBS 6
Genre
Realityreeks
Jaar
2017
Presentatie
Thijs Zeeman
Twitter hashtag
#gestalkt
Uitzending gemist
Gestalkt gemist
Deel-url
gids.tv/17035620

Vanavond gaat het vierde seizoen van het SBS6-programma Gestalkt van start. In de eerste aflevering van deze nieuwe reeks gaat Thijs Zeeman achter de onbekende stalker van Carla aan. Maandenlang vindt zij bloederige foto’s van verminkte vrouwen en afgrijselijke bedreigingen in haar brievenbus. Inmiddels heeft zij meer dan tachtig dreigbrieven ontvangen en de situatie wordt steeds heftiger, ze moet zelfs onderduiken. De politie heeft echter niet genoeg bewijs om in actie te kunnen komen. Thijs en zijn team bijten zich vast in de stalkingszaak. Lukt het hen wel om de stalker te ontmaskeren?

In Gestalkt worden mensen die last hebben van een stalker geholpen. Deze slachtoffers zijn vaak doodsbang en schakelen als laatste redmiddel de hulp van het programma in. Thijs Zeeman wordt hierbij ondersteund door privédetective en ex-marechaussee Nico van den Dries. Samen gaan ze op zoek naar bewijs met uiteindelijk maar één doel: het stalken te stoppen.

Gestalkt op tv

Vrouwen het politie bijten bewijs bedreigingen in brievenbus naar onderduiken eerste aflevering dries het zeeman start thijs zeeman op tv team.        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp