Bekijk de uitzending van George Gently terug

Vr 20 oktober 2017 | 20:40 George Gently IMDb: 7.9

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van George Gently gemist? Bekijk hier naar George Gently gemist.

George Gently

Datum
Vr 20 oktober 2017
Tijd
20:40 tot 22:10
Zender
Eén
IMDb
7.9
Genre
Thrillerserie
Jaar
2017
Regisseur
Robert Del Maestro
Twitter hashtag
#georgegently
Officiële Twitter
@georgegently
Deel-url
gids.tv/18839796

Vanavond is een nieuwe aflevering van de politieserie George Gently van de BBC te zien. Het achtste seizoen, dat in mei op de Engelse tv te zien is geweest, gaat vanavond van start op Eén. De serie is gebaseerd op de Inspector Gently-romans van Alan Hunter, die zich afspelen in de jaren zestig in Northumberland.

Gently Liberated: Newcastle, 1970. Er wordt een lichaam gevonden in een opslagtank voor chemische producten. Het slachtoffer blijkt de vermiste echtgenoot van Eve Liddell te zijn, die veroordeeld werd voor de moord op haar man.

Inspecteur Gently besluit om de acht jaar oude zaak te heropenen. Maar zijn collega Bacchus is niet overtuigd, want hij heeft het oorspronkelijke onderzoek geleid. De kloof tussen de twee wordt groter. De vraag is dus maar of ze die gedicht zullen krijgen voor Gently binnenkort met pensioen gaat. En zal het team de identiteit van de moordenaar kunnen achterhalen?

George Gently op tv

Moord de onderzoek pensioen met chemische echtgenoot moordenaar slachtoffer lichaam newcastle uit serie kloof identiteit van alan collega maestro op tv gedicht de start team george een gently.        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
Promo: George Gently
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv