Bekijk de uitzending van Nieuw: Frans Bauer in Amerika terug

Za 17 maart 2018 | 22:15 Nieuw: Frans Bauer in Amerika

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Nieuw: Frans Bauer in Amerika gemist? Bekijk hier naar Nieuw: Frans Bauer in Amerika gemist.

Nieuw: Frans Bauer in Amerika

Nieuw: Frans Bauer in Amerika
Datum
Za 17 maart 2018
Tijd
22:15 tot 22:45
Zender
NPO 1
Genre
Informatief programma
Jaar
2018
Regisseur
Gabri Buijtelaar
Presentatie
Frans Bauer, Mariska Bauer
Twitter hashtag
#fransbauerinamerika
Deel-url
gids.tv/19835112

Nieuw op tv: Frans Bauer in Amerika


Gepubliceerd: 05 maart 2018 - 16:39 uur
TV-uitzending: 17 maart 2018 - 22:15 uur

Voor het nieuwe achtdelige programma Frans Bauer in Amerika reist Frans samen met zijn vrouw Mariska, voor het eerst zonder kinderen, door het land van de onbegrensde mogelijkheden. Met zijn tweeën ervaren ze de gastvrijheid van de Amerikanen, leren ze meer over de cultuur en staan ze stil bij een aantal belangrijke momenten in de Amerikaanse geschiedenis. Ze bezoeken wereldberoemde steden als Memphis, New Orleans en natuurlijk New York en hebben bijzondere ontmoetingen met zowel beroemdheden als met ‘de gewone Amerikaan’. Frans Bauer in Amerika is vanaf vanavond iedere zaterdag te zien om 22:10 uur op NPO 1.

Amerika is het land waar iedereen droomt van een betere toekomst en waar je de kans krijgt om vanuit niets naar grote hoogte te stijgen. Iets waar Frans zich enorm in herkent; als kleine jongen had hij een droom die hij zelf, zonder connecties of geld moest zien te verwezenlijken. In zijn jeugd is Frans geïnspireerd geraakt door grootheden als Elvis Presley en bokslegende Chuck Wepner, ‘de echte Rocky’. Voor Frans is het dan ook een droom om Chuck Wepner te ontmoeten en om naar de plaats te gaan waar Elvis Presley vanaf zijn tienerjaren woonde. In een bijzondere ontmoeting met Elvis’ stiefbroer leert Frans meer over hoe Elvis zijn dromen achterna ging, maar zich ook zijn achtergrond bleef herinneren.

Daarnaast speken Frans en Mariska ook gewone Amerikanen onder wie een aantal inwoners van New Orleans die na de orkaan Katrina alles zijn kwijtgeraakt, maar toch de kracht en de dromen hebben om opnieuw te beginnen. Ook ontmoeten ze een aantal van de vele immigranten in Amerika, bijna allemaal van eenvoudige komaf. Zoals de Italiaan Vinny Vela, die het als acteur ver heeft geschopt. En in New York krijgt het echtpaar een rondleiding van Max Westerman die hen alles vertelt over deze beroemde stad en de link met Nederland.

Nieuw: Frans Bauer in Amerika op tv

Beroemdheden amerika nederland op vrouw new york op tv new orleans orkaan uit een geschiedenis immigranten cultuur op tv steden acteur echtpaar rondleiding droom van ontmoeting met katrina orleans geld frans op bauer mariska bauer kinderen elvis de presley door inwoners jeugd bezoeken in max westerman chuck in stad aflevering tijdens 1.        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
Promo: Frans Bauer in Amerika
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv