Bekijk de uitzending van Een Goed Stel Hersens terug

Do 14 september 2017 | 21:32 Een Goed Stel Hersens

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Een Goed Stel Hersens gemist? Bekijk hier naar Een Goed Stel Hersens gemist.

Een Goed Stel Hersens

Datum
Do 14 september 2017
Tijd
21:32 tot 22:38
Zender
RTL 4
Genre
Spelshow
Jaar
2017
Twitter hashtag
#EGSH
Deel-url
gids.tv/18607965

Vanavond start de informatieve spelshow Een Goed Stel Hersens, waarin bekende Nederlandse stellen hun gezamenlijke hersencapaciteit verkennen. Hoe goed werken hun breinen samen? Waar is HIJ goed in? En waar is ZIJ goed in? Hoe goed kennen ze elkaars kwaliteiten? De stellen gaan de uitdaging aan en zetten samen hun hersens in voor een door hen zelf gekozen goed doel. Welk bekend koppel heeft samen 'Een Goed Stel Hersens' en wint het spel?

Hoewel het fysieke verschil tussen het mannelijke en vrouwelijke brein niet groot is, gebruiken mannen en vrouwen hun hersenen aantoonbaar anders. Zo kan er een groot verschil zijn tussen vaardigheden, talenten en zwakheden. Vooraf worden de hersens van de BN’ers gescand en de resultaten geduid door wetenschapper Iris Sommer. Zij bespreekt de bijzonderheden van elk brein en geeft een overzicht van sterke en zwakke punten van elke kandidaat. Daarnaast geeft ze leuke feiten over de Bekende Breinen.

Een Goed Stel Hersens op tv

Vrouwen hersens goed tijdens doel resultaten in kandidaat overzicht met spelshow hersenen op brein start koppel van werken.