Bekijk de uitzending van Earth's great seasons terug

Vr 20 oktober 2017 | 19:25 Earth's great seasons

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Earth's great seasons gemist? Bekijk hier naar Earth's great seasons gemist.

Earth's great seasons

Datum
Vr 20 oktober 2017
Tijd
19:25 tot 20:25
Zender
NPO 2
Genre
Natuurdocumentaire
Jaar
2017
Twitter hashtag
#earthsgreatseasons
Deel-url
gids.tv/18839410

Elk jaar ondergaat onze planeet spectaculaire gedaanteverwisselingen als gevolg van de seizoenen. Deze serie bestudeert hoe dieren en planten de uitdagingen het hoofd bieden waar ze het hele jaar door tegenaan lopen. De afleveringen zijn vier vrijdagen om 19:25 uur te zien op NPO 2.

De eerste aflevering gaat over de lente. Dieren en planten passen buitengewone trucs toe om de nieuwe uitdagingen van het voorjaar het hoofd te bieden. Er vindt een uitbarsting van leven plaats in dit fascinerende seizoen. Maar zodra de lucht begint op te warmen is het een race tegen de klok om wakker te worden en alle anderen voor te blijven.

Voor veel dieren is dit de ideale tijd om een partner te vinden en jongen groot te brengen. Alles in de natuur heeft in de lente haast om de kansen van dit drukke seizoen zo goed mogelijk te benutten, of het nu gaat om avontuurlijke grizzlyjongen, verliefde futen die een dansje maken, gierzwaluwen die marathonvluchten maken of bloemen in de woestijn.

Earth's great seasons op tv

Dieren het woestijn dansje uitbarsting lente naar natuur bloemen planeet door race planten klok trucs uit serie voorjaar eerste met aflevering tijdens uitdagingen hoofd.        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp

Meer uitzendingen van Earth's great seasons

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv