Terug: Droomhuis Gezocht

Eerstvolgende uitzending
Terug: Droomhuis Gezocht
Datum
Ma 15 februari 2016
Tijd
21:15 tot 22:05
Genre
Reality-reeks
Jaar
2016
Presentatie
Sybrand Niessen
Officiële website
Terug: Droomhuis Gezocht
Twitter hashtag
#DroomhuisGezocht
Uitzending gemist
Terug: Droomhuis Gezocht gemist
Deel-url
gids.tv/15034537

Vanavond start het zevende seizoen van het MAX-programma Droomhuis Gezocht. Ook dit seizoen volgt presentator Sybrand Niessen mensen die dromen van een (tweede) huis in het buitenland. Sybrand helpt hen om hun droomhuis te vinden. In elke aflevering staat een ander land centraal. De zoektocht leidt ons naar Ierland, Curaçao, Zwitserland, Mallorca, Italië, Suriname, Frankrijk en Portugal.

Op basis van het budget van de kandidaten gaat Sybrand op zoek naar geschikte huizen. Hij laat de verschillende opties zien en bezoekt de streek met de huizenzoekers om zo hun potentiële nieuwe woonomgeving te verkennen. Omdat de koppels niet altijd de regels kennen van het land waar zij een huis zoeken, geeft Droomhuis Gezocht praktische informatie en deskundigheid op dat gebied. Verder is er ook ruimte voor culturele en historische weetjes over het land en bezoekt Sybrand samen met de deelnemers bijzondere gebouwen of historische plekken. De kandidaten verzamelen op deze manier voldoende informatie om op een verantwoorde manier tot een goede keuze te kunnen komen.

Ook gaat Droomhuis Gezocht elke aflevering op bezoek bij een (bekende) Nederlander die een huis bezit in het buitenland. Zo gaat Droomhuis Gezocht onder andere op bezoek bij schrijfster Hendrickje Spoor: zij woont al vijftien jaar in Frankrijk in een zeventiende-eeuwse boerderij. In een klein plaatsje in Italië staat het huis van dirigent Jan Willem de Vriend en zijn gezin. Daarnaast bezoekt Droomhuis Gezocht het huis van internationale zangeres en tweevoudig Edison-winnares van Denise Jannah.

Meer op tv: Snowboarden op tv , Feyenoord op tv en Formule 1 op tv

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv