Droomhuis Gezocht: Italië

Eerstvolgende uitzending
Droomhuis Gezocht: Italië
Datum
Wo 27 mei 2015
Tijd
20:30 tot 21:20
Genre
Reality-reeks
Jaar
2015
Presentatie
Sybrand Niessen
Officiële website
Droomhuis Gezocht: Italië
Twitter hashtag
#DroomhuisGezocht
Uitzending gemist
Droomhuis Gezocht: Italië gemist
Deel-url
gids.tv/13379883

Monique en Paul zoeken naar naar een huis in Italië. Verder gaat Sybrand op bezoek bij Addy van den Krommenacker in Milaan.

De creatieve Monique en Paul houden van schilderen en boetseren. In de streek Umbrië zoeken ze dan ook een huis met ruimte voor een atelier. Sybrand Niessen begeleidt het stel in hun zoektocht. Hij neemt hen mee naar de oudste keramische pottenbakkerij van de regio en heeft een bijzondere muzikale verrassing voor Paul.

Midden in modestad Milaan heeft couturier Addy van den Krommenacker een droomappartement. De couturier ontwierp onder andere de trouwjurk van Prinses Carolina. Hij laat niet alleen zijn appartement zien, maar neemt ons ook mee naar zijn favoriete plekken in het bruisende Milaan.


In Droomhuis Gezocht helpt Sybrand Niessen stellen met hun zoektocht naar een droomhuis in het buitenland. Op basis van hun budget en wensen gaat hij samen met de kandidaten op zoek naar het ideale huis. Naast de huizenjacht is er ook tijd om kennis te maken met de cultuur en gebruiken van het desbetreffende land. Ook bezoeken we elke aflevering een Bekende Nederlander. We mogen een kijkje nemen in zijn of haar droomhuis in het buitenland.

Vanaf vanavond zijn op woensdagavond herhalingen van Droomhuis Gezocht te zien op NPO 1.

Meer op tv: Basketbal op tv , Feyenoord op tv en Entertainment op tv

Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv