Bekijk de uitzending van Dr Christian Will See You Now terug

Di 18 juli 2017 | 22:00 Dr Christian Will See You Now

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Dr Christian Will See You Now gemist? Bekijk hier naar Dr Christian Will See You Now gemist.

Dr Christian Will See You Now

Datum
Di 18 juli 2017
Tijd
22:00 tot 23:00
Zender
TLC
Genre
Episode 1
Twitter hashtag
#DrChristian
Deel-url
gids.tv/18247689

De wereldberoemde arts dr. Christian Jessen opent de deuren van zijn nieuwe luxe pop-up gezondheidskliniek waarin hij patiënten met allerlei aandoeningen probeert te helpen. Hij focust zich daarbij niet alleen op de medische conditie, maar ook op de emotionele last die de ziekte met zich meebrengt en die vaak niet alleen effect heeft op de patiënt maar ook op de partner. Dr. Christian geeft daarom ook aandacht aan de partner omdat die eveneens een grote steun is in het verdere herstelproces.

In de nieuwe serie Dr. Christian Will See You Now voert hij onder meer indrukwekkende gesprekken met een vrouw die kampt met alopecia waardoor ze veel haar verliest en met een PCOS-patiënt die zich zorgen maakt om haar sterke gewichtstoename.

Doordat overal camera’s hangen, kun je als kijker de aanpak van dr. Christian van dichtbij meemaken en meeluisteren met de conversaties die de receptionistes hebben met patiënten in de wachtkamer. Met een gericht behandelplan en positieve gesprekken probeert de betrokken dokter de patiënten en hun partners weer alle zelfvertrouwen te geven om een gelukkig leven te leiden.

Dr Christian Will See You Now op tv

Leiden vrouw kliniek op conditie arts dokter met serie patiënt door kijker steun ziekte de team.
Promo: Dr Christian Will See You Now