Bekijk de uitzending van Downton Abbey terug

Ma 16 oktober 2017 | 14:40 Downton Abbey

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Downton Abbey gemist? Bekijk hier naar Downton Abbey gemist.

Downton Abbey

Datum
Ma 16 oktober 2017
Tijd
14:40 tot 15:29
Zender
Eén
Genre
Dramaserie
Jaar
2015
Acteurs
Joanne Froggatt, Hugh Bonneville, Michelle Dockery
Twitter hashtag
#downtonabbey
Deel-url
gids.tv/18812408

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Britse dramaserie: Neville Chamberlain, de minister van Volksgezondheid, schuift aan tafel voor het diner in Downton Abbey, en dat past in het plan van Violet om het ziekenhuis van Downton over te nemen. Maar de avond verloopt stroef voor iedereen. Mrs. Patmore, Daisy en Andy helpen Mr. Mason bij zijn intrek in de Yew Tree Farm. Andy vindt een goede vertrouwenspersoon in Thomas. Mary en Tom zijn getuige van een testrit van Henry Talbot, maar Mary is niet overtuigd dat ze een match heeft. Edith heeft een date met Bertie Pelham in Londen. Er zijn problemen tussen Denker en Violet en Spratt kan niet anders dan haar te helpen. Mrs. Hughes vindt het moeilijk om Mr. Carson ter wille te zijn. Mary heeft het gevoel dat ze niet alles te horen heeft gekregen over een duister familiegeheim.

Downton Abbey op tv

Ziekenhuis volksgezondheid op tv minister londen diner joanne het dramaserie naar minister van volksgezondheid de daisy tafel hughes edith met date hugh bonneville tijdens testrit michelle dockery de downton het abbey.        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv