Bekijk de uitzending van Die Hard 4.0 terug

Zo 15 oktober 2017 | 20:00 Die Hard 4.0 IMDb: 7.2

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Die Hard 4.0 gemist? Bekijk hier naar Die Hard 4.0 gemist.

Die Hard 4.0

Die Hard 4.0
Datum
Zo 15 oktober 2017
Tijd
20:00 tot 22:38
Zender
RTL 7
IMDb
7.2
Genre
Actiethriller
Jaar
2007
Regisseur
Len Wiseman
Acteurs
Bruce Willis, Justin Long, Maggie Q, Timothy Olyphant, Cliff Curtis
Twitter hashtag
#diehard4.0
Deel-url
gids.tv/18805385

Actiethriller: Wanneer er ingebroken wordt in het computernetwerk van de FBI krijgt politieagent John McClane de opdracht de jonge hacker Matt Farrell op te pakken voor ondervraging. Dit lijkt in eerste instantie een routineklus, maar wanneer ze plots allebei onder vuur worden genomen in Farrells appartement, blijkt er veel meer aan de hand te zijn. Ze ontdekken dat een terroristische organisatie onder leiding van voormalig overheidsmedewerker Thomas Gabriel het land op de knieën wil krijgen door alle computers en netwerken in de Verenigde Staten systematisch te doen crashen. Dat is echter buiten de ervaren John McClane gerekend.

Die Hard 4.0 op tv

Verenigde de staten hacker computers een politieagent appartement curtis op tv knieën cliff terroristische in organisatie opdracht de van verenigde staten vuur bruce tijdens willis maggie q voormalig de justin long een cliff op curtis die hard op leiding.

Nieuwe TV nodig?
Klik hier om alle aanbiedingen van TV's te zien!!
Die Hard 4.0 - Trailer
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv