Bekijk de uitzending van Devil's Canyon terug

Ma 19 juni 2017 | 20:30 Devil's Canyon

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Devil's Canyon gemist? Bekijk hier naar Devil's Canyon gemist.

Devil's Canyon

Datum
Ma 19 juni 2017
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
Discovery Channel
Genre
Lone Gold
Jaar
2016
Twitter hashtag
#devilscanyon
Deel-url
gids.tv/18061029

Wie goud wil vinden, moet op steeds extremere plekken zoeken en steeds meer risico’s nemen. Zoals in Devil’s Canyon, een afgelegen gebied in Brits Columbia waar je alleen kunt komen na een survivaltocht dwars door de wildernis. De kreek die hier ligt schijnt nog een enorme hoeveelheid goud te bevatten en omdat grote mijnbedrijven hier niet kunnen komen met hun machines, is het gebied nog relatief onontgonnen. Vandaar dat goudzoekers Ben van der Valk, Boyce Goff en John Belcik elk eropuit trekken om dit goud uit de grond te halen. Een barre tocht waarbij ze alle graafgereedschap op hun rug mee moeten sjouwen, net als de camera’s om hun avontuur te filmen.

De tijd om te werken is beperkt, omdat in de zomer de kreek vol water staat en in de winter alles is bevroren. Zes weken hebben ze de tijd om genoeg goud te vinden om tevreden terug te keren naar hun families. Dat is kort om te mijnen, maar vrij lang om alleen te overleven in een gebied waar ook nog eens 4500 beren wonen. Je moet er wat voor over hebben om rijk te worden.

Devil's Canyon op tv

Goud uit zomer valk rijk met mijnen brits met beren mijnwerkers filmen van der valk met dollars goudzoekers machines uit columbia avontuur tijdens sjouwen overleven canyon vandaar door winter zoeken water tijdens op werken.

Zin om met korting te shoppen bij BOL.com?
Bekijk de scherpste aanbiedingen in de BOL.com OUTLET.
Wil je altijd de laagste prijs? Klik hier!
Promo: Devil's Canyon
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv