Bekijk de uitzending van Death in the Terminal terug

Wo 15 november 2017 | 23:00 Death in the Terminal IMDb: 7.7

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Death in the Terminal gemist? Bekijk hier naar Death in the Terminal gemist.

Death in the Terminal

Datum
Wo 15 november 2017
Tijd
23:00 tot 00:00
Zender
NPO 2
IMDb
7.7
Genre
Documentaire
Jaar
2016
Twitter hashtag
#deathintheterminal
Deel-url
gids.tv/19015939

Op 18 oktober 2015 wordt een busstation in Beersheba in Israël onder schot genomen door een terrorist. In deze documentaire wordt van minuut tot minuut achterhaald wat er zich in de cruciale achttien minuten na de aanslag heeft afgespeeld, waarbij diverse getuigen vertellen wat zij in die wervelstorm van gebeurtenissen en emoties ervaren hebben. Hun verhalen vormen samen met de beelden van diverse camera's een minutieuze reconstructie van het drama.

De Israëlische documentaire van Tali Shemesh en Asaf Sudry presenteert niet alleen de feiten, maar roept ook vragen op bij de kijker. Vanuit welk gezichtspunt trek je in zo'n extreme situatie een conclusie? En hoe handel je daarnaar?

Death in the Terminal op tv

Aanslag naar israël documentaire film camera's terrorist op handel terminal uit reconstructie van busstation getuigen emoties kijker the terminal in de door aanslag vragen.        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
Promo: Death in the Terminal
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv