Bekijk de uitzending van Deadliest Catch terug

Wo 21 juni 2017 | 20:30 Deadliest Catch

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Deadliest Catch gemist? Bekijk hier naar Deadliest Catch gemist.

Deadliest Catch

Datum
Wo 21 juni 2017
Tijd
20:30 tot 22:30
Zender
Discovery Channel
Genre
Uncharted Territory
Twitter hashtag
#deadliestcatch
Uitzending gemist
Deadliest Catch gemist
Deel-url
gids.tv/18073805

De mannen van Deadliest Catch staan voor een van de zwaarste seizoenen uit hun carrière. Nu de watertemperatuur met 4 graden is gestegen in slechts een jaar tijd, dreigt er veel minder krab te zijn, waardoor ook de quota nog eens aangescherpt zijn. Dat betekent dat de krabvissers verder, dieper en sneller moeten vissen naar de schaarse overgebleven exemplaren.

Een bittere pil voor Wild Bill die al zijn geld gestoken heeft in een nieuwe boot, maar uiteraard ook voor de anderen schippers die nu miljoenen aan omzet dreigen mis te lopen. Zoals Sig Hansen die toch terugkeert na zijn zware hartaanval vorig seizoen.

Ook Keith Colburn is er weer bij om het maximale uit het seizoen te halen, hoewel hij weet dat het dit jaar extra lastig wordt. Tot en met woensdag 25 oktober is het dertiende seizoen van Deadliest Catch te zien bij Discovery Channel.

Deadliest Catch op tv

Vissen boot de omzet jacht discovery hartaanval op tv op krab redden wild voortbestaan kapitein quota naar krabben gestoken de gestegen vloot door hansen geld keith deadliest een catch.
Promo: Deadliest Catch