Bekijk de uitzending van De Wereld Draait Door terug

Wo 1 november 2017 | 03:55 De Wereld Draait Door

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Bekijk hier naar De Wereld Draait Door gemist.

De Wereld Draait Door

Datum
Wo 1 november 2017
Tijd
03:55 tot 04:47
Zender
NPO 3
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2017
Presentatie
Matthijs van Nieuwkerk
Twitter hashtag
#DWDD
Officiële Twitter
@DWDD
Uitzending gemist
De Wereld Draait Door gemist
Deel-url
gids.tv/18914263

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door:

- Boek 'Kampioen Wilskracht' over wielrenner Hennie Kuiper

Hij was ooit sportman van het jaar, is nog steeds de enige Nederlander die de vier klassiekers Milaan-San Remo, Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix en de Ronde van Lombardije won en kreeg goud op de Olympische Spelen. En dat is nog niet eens alles, de carrière van wielrenner Hennie Kuiper is imposant. Hoogste tijd om in een groots boek terug te kijken op zijn prestaties, dus verscheen ‘Kampioen Wilskracht’. Aan tafel: ex-ploegmaten José de Cauwer, Henk Lubberding en Rob Harmeling plus natuurlijk de hoofdpersoon zelf: Hennie Kuiper.

- Boek van de Maand oktober 2017

Het is de laatste dinsdag van de maand, dus tijd voor ons ‘Boek van de Maand’! Boekhandelaren Manda Heddema, Brecht Russchen, Arno Koek en nieuw lid Maartje Kroonen bespreken vanavond de beste boeken van oktober en kiezen één ultieme winnaar!

- Muziek: MOOON

Broers Tom en Gijs en hun neef Timo zijn MOOON. Een bluesband met invloeden uit surf en psychedelica. Hun debuutalbum ‘MOOON’s Brew’ kwam uit op 6 oktober, vanavond spelen ze ‘Mary You Wanna’ in de studio.

- Tafelheer: Erik Dijkstra

Erik Dijkstra is vanavond de sidekick van Matthijs.

De Wereld Draait Door op tv

Parijs-roubaix een goud nederlander olympische spelen naar broers boeken rob van harmeling door henk lubberding klassiekers hennie kuiper in ronde op van lombardije de wereld in draait door sportman ronde van op tv vlaanderen uit vlaanderen koek talkshow van wielrenner sportman van het met jaar neef kuiper milaan-san met remo boek door arno uit erik dijkstra matthijs van door nieuwkerk.        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv