Bekijk de uitzending van De Wereld Draait Door terug

Wo 1 november 2017 | 03:05 De Wereld Draait Door

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Bekijk hier naar De Wereld Draait Door gemist.

De Wereld Draait Door

Datum
Wo 1 november 2017
Tijd
03:05 tot 03:55
Zender
NPO 3
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2017
Presentatie
Matthijs van Nieuwkerk
Twitter hashtag
#DWDD
Officiële Twitter
@DWDD
Uitzending gemist
De Wereld Draait Door gemist
Deel-url
gids.tv/18914262

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door:

- Boek 'Kampioen Wilskracht' over wielrenner Hennie Kuiper

Hij was ooit sportman van het jaar, is nog steeds de enige Nederlander die de vier klassiekers Milaan-San Remo, Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix en de Ronde van Lombardije won en kreeg goud op de Olympische Spelen. En dat is nog niet eens alles, de carrière van wielrenner Hennie Kuiper is imposant. Hoogste tijd om in een groots boek terug te kijken op zijn prestaties, dus verscheen ‘Kampioen Wilskracht’. Aan tafel: ex-ploegmaten José de Cauwer, Henk Lubberding en Rob Harmeling plus natuurlijk de hoofdpersoon zelf: Hennie Kuiper.

- Boek van de Maand oktober 2017

Het is de laatste dinsdag van de maand, dus tijd voor ons ‘Boek van de Maand’! Boekhandelaren Manda Heddema, Brecht Russchen, Arno Koek en nieuw lid Maartje Kroonen bespreken vanavond de beste boeken van oktober en kiezen één ultieme winnaar!

- Muziek: MOOON

Broers Tom en Gijs en hun neef Timo zijn MOOON. Een bluesband met invloeden uit surf en psychedelica. Hun debuutalbum ‘MOOON’s Brew’ kwam uit op 6 oktober, vanavond spelen ze ‘Mary You Wanna’ in de studio.

- Tafelheer: Erik Dijkstra

Erik Dijkstra is vanavond de sidekick van Matthijs.

De Wereld Draait Door op tv

Parijs-roubaix goud in nederlander olympische spelen het broers boeken uit rob harmeling henk tijdens lubberding klassiekers hennie kuiper ronde tijdens van lombardije naar de wereld draait in door sportman ronde in van vlaanderen van vlaanderen koek talkshow wielrenner een sportman van het jaar in neef kuiper milaan-san van remo boek uit arno erik dijkstra met matthijs van de nieuwkerk.        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp