Bekijk de uitzending van De Wereld Draait Door terug

Do 14 september 2017 | 11:20 De Wereld Draait Door

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Wereld Draait Door gemist? Bekijk hier naar De Wereld Draait Door gemist.

De Wereld Draait Door

Datum
Do 14 september 2017
Tijd
11:20 tot 12:15
Zender
NPO 2
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2017
Presentatie
Matthijs van Nieuwkerk
Twitter hashtag
#DWDD
Officiële Twitter
@DWDD
Uitzending gemist
De Wereld Draait Door gemist
Deel-url
gids.tv/18607822

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door:

- Berend Boudewijn ‘Ik stond erbij en ik keek ernaar’

Pionier van de Nederlandse televisie, Berend Boudewijn, verwierf als presentator van De Berend Boudewijn Kwis (30 oktober 1971 – 17 mei 1975) grote nationale bekendheid. De BB-Kwis was een 90 minuten durende spelprogramma dat door de KRO op zaterdagavond eens per maand werd uitgezonden. Het was het eerste programma waar deelnemers met grote prijzen naar huis konden gaan, zoals een kleurentelevisie of een grasmaaier. Berend Boudewijn schreef over het programma en zijn lange carrière als presentator en regisseur een boek genaamd 'Ik stond erbij en ik keek ernaar'. Vanavond zit hij aan tafel.

- Romana Vrede genomineerd voor Theo D'Or

Romana Vrede is als eerste zwarte actrice genomineerd voor de Theo d’Or, de prijs voor de beste vrouwelijke hoofdrol in een toneelstuk. Ze is genomineerd voor haar rol in het stuk 'Race'.
De andere vrouwelijke genomineerden zijn Karina Smulders, Jacqueline Blom en Janneke Remmers. De prijsuitreiking van de Theo d’Or is aanstaande zondag, 17 september op het Gala van Nederlands Theater.

- PEER

De Middelburgse gitaarrockband PEER speelt vanavond in DWDD. Ze zijn ondanks hun jonge leeftijd al een paar jaar bezig, met succes. Vanavond spelen ze het liedje 'Emily'.

- Tafeldame: Hélène Hendriks

Vanavond debuteert Hélène als sidekick van Matthijs!

De Wereld Draait Door op tv

Theater naar presentator televisie berend regisseur actrice uit theo uit d'or gala de uit wereld draait door boudewijn toneelstuk in dwdd talkshow door grasmaaier theo uit deelnemers tafel hendriks vrede door boek berend boudewijn op jacqueline uit blom karina smulders de matthijs van nieuwkerk romana van vrede smulders prijzen tijdens leeftijd.