Bekijk de uitzending van De Verenigde Staten van Eva terug

Do 19 oktober 2017 | 22:15 De Verenigde Staten van Eva

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Verenigde Staten van Eva gemist? Bekijk hier naar De Verenigde Staten van Eva gemist.

De Verenigde Staten van Eva

Datum
Do 19 oktober 2017
Tijd
22:15 tot 23:00
Zender
NPO 1
Genre
Documentaire
Jaar
2017
Twitter hashtag
#Jinek
Uitzending gemist
De Verenigde Staten van Eva gemist
Deel-url
gids.tv/18832515

De overwinning van Donald Trump in de Amerikaanse presidentsverkiezing van 2016 verraste de wereld. Met zijn overwinning verloor de gevestigde macht en kreeg de woede en teleurstelling van kiezers die zich lange tijd niet gehoord voelden, letterlijk een stem. In de tweede reeks De Verenigde Staten van Eva volgt Eva Jinek gedurende het eerste jaar van President Trump een aantal gewone Amerikanen, zowel voor- als tegenstanders van Trump, om te zien wat zijn presidentschap voor hun leven betekent.

De eerste aflevering gaat over de zorg. In een van de rijkste democratieën ter wereld is het nog steeds niet vanzelfsprekend dat iedereen toegang heeft tot betaalbare gezondheidszorg. Teresa Gardner is oprichter van de Wise County Pop Up, een grootschalig gratis evenement waar iedereen terecht kan voor een gratis medische check-up. Daarnaast rijdt Teresa met haar Health Truck door het gebied om mensen te behandelen. Eva Jinek volgt een jaar lang haar inspanningen om zorg te bieden aan een de gemeenschap die na het wegvallen van de mijnindustrie grote moeite heeft het hoofd boven water te houden.

De Verenigde Staten van Eva op tv

President verenigde staten naar documentaire met overwinning truck de oprichter gezondheidszorg gratis kiezers van eva jinek eerste het aflevering presidentschap donald trump trump het hoofd water op jinek presidentsverkiezing het president trump met teleurstelling de verenigde staten een van eva.        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv