Bekijk de uitzending van Terug: De TV Kantine terug

Za 20 januari 2018 | 20:08 Terug: De TV Kantine

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Terug: De TV Kantine gemist? Bekijk hier naar Terug: De TV Kantine gemist.

Terug: De TV Kantine

Datum
Za 20 januari 2018
Tijd
20:08 tot 20:39
Zender
RTL 4
Officiële website
Terug: De TV Kantine
Twitter hashtag
#TVKantine
Uitzending gemist
Terug: De TV Kantine gemist
Deel-url
gids.tv/19457062

Na acht seizoenen sluit hun drukbezochte kantine en openen Carlo, Irene en hun (nieuwe) persiflages de deuren van de grootste tv-studio’s en locaties van Nederland, zoals die van ‘Jinek’ en ‘Voetbal Inside’. Vanaf vanavond is ‘De TV Kantine’ in de nieuwe setting wekelijks te zien vanaf 20:00 uur op RTL 4.

In de tv-studio van ‘Jinek’ ontvangt Irene Moors als Eva Jinek in de eerste aflevering diverse gasten: Carlo Boszhard als Erik Dijkstra, Buddy Vedder als Boef en Jelka van Houten als Roxeanne Hazes. Tijdens de show kijken de gasten onder andere naar een fragment uit ‘De Slimste Mens’ waar Angela de Jong en Erland Galjaard strijden om de winst. Ook vertoont 'Eva' een exclusieve scène uit ‘House of Cards’ met Irene als Claire en Carlo als Frank Underwood.

Aan de tafel van ‘Voetbal Inside’ komen naast belangrijke balzaken ook andere gespreksonderwerpen ter tafel en wordt er bijvoorbeeld teruggeblikt op ‘Medisch Centrum West’ waarin Carlo te zien is als Dick van Lennep, Irene als Zuster Reinie, Luuk Ikink te zien is in de rol van Dokter Eric Koning, Rick Brandsteder als Jan van de Wouden en Wibi Soerjabi als patiënt. Dit fragment wordt vertoond door ‘Linda de Mol’ die in elke aflevering vanuit de ‘Oh, Wat Een Jaar!'-setting terugblikt op een oud tv-fragment.

Ook zien de mannen aan tafel een scène van de serie ‘Stranger Things’ waarin Anna Nooshin het personage Maik op zich neemt, de Braboneger speelt Lucas en Esmée van Kampen, Eleven.

In seizoen negen zijn er in ‘De TV Kantine’ nog veel meer gastspelers te zien: Monic Hendrickx, Ruben van der Meer, Kasper van Kooten, Yolanthe Sneijder-Cabau, Ruben Nicolai, Maan, Elise Schaap en de dames van O'G3NE zijn maar een paar namen van een nog veel langere lijst gastspelers.

Terug: De TV Kantine op tv

Lijst nederland koning op tv naar maan boef kampen kantine de tv-studio dokter centrum een serie eva jinek uit eerste aflevering carlo op tv boszhard tv kantine van show schaap de patiënt kasper van een kooten zuster tafel dames fragment naar rick braboneger yolanthe op roxeanne hazes het irene moors yolanthe sneijder-cabau naar buddy vedder elise uit schaap met erik dijkstra erland het galjaard jelka van houten van luuk ikink de monic hendrickx rick brandsteder naar ruben nicolai ruben naar van der meer een o'g3ne namen jinek in personage anna nooshin seizoen tijdens aflevering tijdens 1 kijken.

      Klik hier voor korting bij BOL.com

        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv