Bekijk de uitzending van De slimste mens: de slimsten vs de rest terug

Ma 11 december 2017 | 20:25 De slimste mens: de slimsten vs de rest

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De slimste mens: de slimsten vs de rest gemist? Bekijk hier naar De slimste mens: de slimsten vs de rest gemist.

De slimste mens: de slimsten vs de rest

Datum
Ma 11 december 2017
Tijd
20:25 tot 21:15
Zender
NPO 2
Genre
Quiz
Jaar
2014
Presentatie
Philip Freriks, Maarten van Rossem
Twitter hashtag
#slimstemens
Officiële Twitter
@DeslimstemensNL
Deel-url
gids.tv/19192410

De succesvolle kenniskwis De slimste mens gaat zijn elfde seizoen in en daarom is in december een speciale feestelijke jubileumweek op NPO 2 te zien. In 'De slimste mens: de slimsten vs de rest' gaat een aantal van de allerslimsten uit de afgelopen tien reeksen het opnemen tegen kandidaten uit het kijkerspubliek.

De afgelopen maanden konden bollebozen en andere slimmeriken zich aanmelden via de site van De slimste mens en via het KRO-NCRV programma De Wild in de Middag op NPO Radio 2. Zo’n 18.000 mensen hebben zich aangemeld om die handschoen op te pakken en te gaan strijden tegen slimme oud-winnaars en finalisten uit de afgelopen tien seizoenen.

Uiteindelijk gaan vanaf vanavond acht onbekende Nederlanders de strijd aan tegen onder meer oud-winnaars Klaas Dijkhoff, Eric Smit, Pieter Derks en Angela de Jong.

De slimste mens: de slimsten vs de rest op tv

Kandidaten een maarten van rossem door radio finalisten wild uit quiz radio 2 van klaas dijkhoff handschoen eric smit op op philip freriks pieter met derks npo radio 2 tijdens slimste mens tijdens kro-ncrv aanmelden seizoen.        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv