Bekijk de uitzending van De Rijdende Rechter terug

Di 13 februari 2018 | 22:20 De Rijdende Rechter

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Bekijk hier naar De Rijdende Rechter gemist.

De Rijdende Rechter

Datum
Di 13 februari 2018
Tijd
22:20 tot 22:55
Zender
NPO 1
Genre
Magazine
Jaar
2018
Presentatie
Jetske van den Elsen
Twitter hashtag
#rijdenderechter
Uitzending gemist
De Rijdende Rechter gemist
Deel-url
gids.tv/19618954

Aflevering 6 - Magazine waarin rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten beslecht: De beuk erin: Jarenlang genoot meneer de Boer van een vrij uitzicht vanuit zijn riante villa in het mooie Dalfsen, tot zijn nieuwe buren meneer Esselink en meneer Borger er kwamen wonen. Aanvankelijk wilden Esselink en Borger De Boer best tegemoet komen en een mooie lage tuin aanleggen. Maar toen meneer De Boer weigerde zijn enorme eiken te snoeien, was voor meneer Borger de maat vol. Hij plantte een bos met honderden sparren en een enorme prunus, tot grote frustratie van meneer de Boer. Meester Reid reist af naar Dalfsen en gaat de zaak bekijken.

De Rijdende Rechter op tv

Buren uit rechter dalfsen tuin villa het uitzicht naar meester snoeien meneer sparren tijdens borger magazine jetske van den de elsen john op reid reid conflicten nieuwe uit buren de rijdende op rechter naar frustratie eiken.