Bekijk de uitzending van De Rijdende Rechter terug

Di 14 november 2017 | 22:25 De Rijdende Rechter

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Bekijk hier naar De Rijdende Rechter gemist.

De Rijdende Rechter

Datum
Di 14 november 2017
Tijd
22:25 tot 23:00
Zender
NPO 1
Genre
Magazine
Jaar
2017
Presentatie
Jetske van den Elsen
Twitter hashtag
#rijdenderechter
Uitzending gemist
De Rijdende Rechter gemist
Deel-url
gids.tv/19009042

Aflevering 14 - Magazine waarin rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten beslecht: Uitzichtloos: In 2014 kocht Yilmaz Batman een gloednieuw appartement op de derde verdieping in Hilversum. In zijn slaapkamer had hij maar één smal raam dat niet open kon. Toen het in de zomer 33 graden werd, kon hij daar niet slapen. Hij besloot het raam te vervangen voor een doorzichtig exemplaar met een ventilatierooster. Maar zodra zijn buurman Orazio Zimbile het nieuwe raam zag, was het hommeles. Volgens Zimbile moet het raam per direct weg, omdat Batman nu precies in zijn tuin kan kijken. Meester John Reid onderzoekt hoe het nu precies zit met het uitzicht.

De Rijdende Rechter op tv

Hilversum in rechter zomer de buurman tuin appartement slapen batman uitzicht tijdens de meester ventilatierooster raam verdieping slaapkamer van magazine in jetske van den elsen de john reid reid conflicten een de rijdende door rechter.        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv