Bekijk de uitzending van De Luizenmoeder terug

Zo 14 januari 2018 | 20:25 De Luizenmoeder

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Luizenmoeder gemist? Bekijk hier naar De Luizenmoeder gemist.

De Luizenmoeder

Datum
Zo 14 januari 2018
Tijd
20:25 tot 20:55
Zender
NPO 3
Genre
Komische serie
Jaar
2018
Regisseur
Jan Albert de Weerd
Acteurs
Jennifer Hoffman, Diederik Ebbinge, Bianca Krijgsman, Ilse Warringa, Henry van Loon, Rop Verheijen, Arnoud Bos, Rian Gerritsen en Leny Breederveld
Twitter hashtag
#deluizenmoeder
Deel-url
gids.tv/19430232

Het is een van de meest herkenbare arena’s voor ouders: de basisschool. Schoolpleinregels, verantwoorde verjaardagtraktaties, parkeerbeheer, hangouders, klassenapp-groepjes, klaaroverdiensten, surprisekijkavonden en de alles overheersende ‘moedermaffia’.

In de nieuwe serie De Luizenmoeder stapt Jennifer Hoffman in de rol van Hannah. Een gescheiden moeder die te maken krijgt met die stuk voor stuk pijnlijk herkenbare situaties die iedere ouder wel herkent. De Luizenmoeder, met onder anderen Diederik Ebbinge, Bianca Krijgsman en Henry van Loon, is vanaf vanavond iedere zondag om 20:25 uur te zien op NPO 3.

Vastberaden om haar leven na de scheiding zo snel mogelijk op de rit te krijgen, stort Hannah, de nieuwe moeder met een dochter in groep drie, zich in de wereld die zich afspeelt op en rondom het schoolplein van basisschool de Klimop. Inburgeringscursussen worden helaas niet gegeven dus met vallen en opstaan probeert Hannah zich de mores van het schoolplein eigen te maken.

Ook al had ze zich voorgenomen zich op deze school niet voor het karretje te laten spannen. Vreemde leerkrachten en de allesoverheersende 'moedermaffia' maken het haar echter niet makkelijk. Uiteindelijk ontkomt geen enkele ouder hier aan, ook Hannah niet. Want voordat ze het weet zit ze in vijf app-groepjes, beheert ze het lief & leed-potje en wordt bestempeld tot… luizenmoeder.

Rolverdeling: Hannah, de ‘nieuwe moeder’ - Jennifer Hoffman; Anton, de directeur - Diederik Ebbinge; Nancy, de hulpouder - Bianca Krijgsman; juf Ank - Ilse Warringa; Volkert, de conciërge - Henry van Loon. Verder zijn er rollen weggelegd voor Rop Verheijen, Arnoud Bos, Rian Gerritsen en Leny Breederveld.

De Luizenmoeder op tv

School basisschool scheiding met pijnlijk hannah naar leerkrachten schoolplein loon in dochter lief door volkert nancy uit serie conciërge diederik ebbinge bianca krijgsman het door verheijen luizenmoeder opstaan met vreemde hassan hoffman makkelijk het arnoud bos bianca uit krijgsman henry van loon met jennifer hoffman van rop verheijen ruben naar van der op meer moeder gerritsen guido pollemans op aflevering in 1.        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
Promo: De Luizenmoeder