Bekijk de uitzending van Terug: De Kwis terug

Za 17 maart 2018 | 21:20 Terug: De Kwis

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Terug: De Kwis gemist? Bekijk hier naar Terug: De Kwis gemist.

Terug: De Kwis

Terug: De Kwis
Datum
Za 17 maart 2018
Tijd
21:20 tot 22:15
Zender
NPO 1
Genre
Komische show
Jaar
2018
Presentatie
Rob Urgent, Niels van der Laan, Paul de Leeuw
Officiële website
Terug: De Kwis
Twitter hashtag
#dekwis
Officiële Twitter
@dekwisvara
Uitzending gemist
Terug: De Kwis gemist
Deel-url
gids.tv/19835111

Terug op tv: De Kwis


Gepubliceerd: 12 maart 2018 - 12:10 uur
TV-uitzending: 17 maart 2018 - 21:20 uur

Ook in dit tiende seizoen onderwerpen Joep van Deudekom, Rob Urgert, Niels van der Laan en Jeroen Woe hun gasten weer aan muzikale parodieën, aan de Spannende Toon, aan de Inkwisitie en aan de inmiddels legendarische Lopende Band. De Kwis is vanaf vanavond elke zaterdag om 21:20 uur te zien op NPO 1.

De eerste gast is Hugo de Jonge. Hij is politicus voor het CDA, vicepremier en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Daarnaast staat hij bekend om zijn veelkleurige schoenen. Bovendien is hij is de eerste gast in het tiende seizoen van De Kwis. Minister Hugo de Jonge neemt plaats naast gastheer Paul de Leeuw en wacht af wat de meest gevreesde kwismasters van Nederland voor hem in petto hebben.

In 2016 won De Kwis het prestigieuze TV-Beeld voor Beste amusement. Eerder werd De Kwis ook genomineerd voor de Zilveren Nipkowschijf. Het programma wordt geschreven door de vier kwismasters, samen met schrijver Edo Schoonbeek en eindredacteur Hans Riemens.

Terug: De Kwis op tv

Sport vicepremier van volksgezondheid een minister leeuw nederland nederlander op paul de leeuw een politicus zilveren nipkowschijf schrijver bekende het nederlander quiz een show minister van volksgezondheid op toon amusement uit welzijn en naar sport schoenen hugo de tijdens jonge laan vuur jeroen op tv met woe joep van deudekom door niels van der laan naar rob op urgert reportage vragen de kwis cabaretiers een seizoen in aflevering 1 tijdens genomineerd.        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv