Bekijk de uitzending van De Kleine Lettertjes terug

Za 20 mei 2017 | 21:20 De Kleine Lettertjes

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Kleine Lettertjes gemist? Bekijk hier naar De Kleine Lettertjes gemist.

De Kleine Lettertjes

Datum
Za 20 mei 2017
Tijd
21:20 tot 22:05
Zender
NPO 1
Genre
Quiz
Jaar
2017
Twitter hashtag
#dekleinelettertjes
Deel-url
gids.tv/17877387

Vanavond start de nieuwe humoristische kenniskwis De Kleine Lettertjes met presentator Jörgen Raymann. Twee prominente Nederlanders (waaronder Marlijn Weerdenburg, Erik van Muiswinkel, Anita Witzier, Martine Sandifort, Irene Moors en Daan Nieber) testen elke aflevering hun kennis op het gebied van regels en wetgeving: van politieverordening tot grondrecht, van huisregel tot Algemene Voorwaarden.

‘Raadsmannen’ Thomas van Luyn en Pieter Derks staan de BN’ers bij. Rechter Martine van Rijn, in het dagelijks leven werkzaam als kantonrechter, geeft deskundig commentaar op de soms onbegrijpelijke regels.

Michel Nillesen, manager Video KRO-NCRV: “Onze wereld zit vol met opzienbarende wetten, kleine lettertjes die je nooit leest, onduidelijke regels en bijzondere contracten. De Kleine Lettertjes zal 6 zaterdagavonden met veel humor de zin en onzin van recht en regels proberen te ontwarren”.

De Kleine Lettertjes op tv

Nederlanders het rechter presentator voorwaarden quiz op tv humor contracten dagelijks leven van tijdens erik van muiswinkel anita commentaar met anita witzier video in rijn irene moors op start wereld op van rijn marlijn weerdenburg martine met sandifort pieter tijdens derks thomas van de luyn naar regels.

Nieuwe TV nodig?
Klik hier om alle aanbiedingen van TV's te zien!!
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv