Bekijk de uitzending van De eerste vakantie van terug

Di 12 december 2017 | 21:20 De eerste vakantie van

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De eerste vakantie van gemist? Bekijk hier naar De eerste vakantie van gemist.

De eerste vakantie van

Datum
Di 12 december 2017
Tijd
21:20 tot 22:15
Zender
NPO 3
Genre
Reportage
Jaar
2017
Twitter hashtag
#deeerstevakantievan
Deel-url
gids.tv/19199325

Wie herinnert zich niet die zomer, waarin je voor het eerst zonder ouders op vakantie ging? Met je beste vriend(in) of hele vriendengroep met de bus naar Spanje, op de boot naar Terschelling of met de trein op rondreis door Europa. In het nieuwe programma De eerste vakantie van… beleven zes bekende Nederlanders jaren later hun eerste vakantie opnieuw, op dezelfde plek, met dezelfde vrienden. Hoe keken ze toen tegen het leven aan? Welke verwachtingen en dromen hadden ze en wat is er van terechtgekomen? Vanaf vanavond is De eerste vakantie van Tatum Dagelet, Kasper van Kooten, Sander Lantinga, Sofie van den Enk, Manuel Venderbos en Maik de Boer te zien op NPO 3.

Soms zijn de vriendschappen verwaterd sinds die eerste vakantie, soms is de band gebleven. Maar toch gaan ze allemaal samen weer terug. Bij elke groep zijn de herinneringen levendig en zorgt de hernieuwde ontmoeting met dezelfde vakantieplek, oude vrienden en voormalige vakantieliefdes voor bijzondere situaties en gesprekken.

In de eerste aflevering van De eerste vakantie van… staat presentatrice en actrice Tatum Dagelet centraal. In 1993 gaat de dan 17-jarige Tatum op vakantie met haar drie beste vriendinnen naar het Griekse Corfu. Deze vakantie is voor de meiden legendarisch; ze hebben alle vier net hun eindexamens achter de rug en het avontuur lonkt. Het wordt een vakantie die ze nooit meer vergeten. En Tatum valt in de armen van een knappe Griekse god. Nu, 24 jaar later, maken de vriendinnen deze reis opnieuw, maar verdrietig genoeg niet meer met z’n vieren. Een van de vriendinnen is enige tijd na de eerste vakantie helaas overleden.

In de overige afleveringen gaat Sander Lantinga met zeven vrienden opnieuw kamperen in Renesse, gaat Sofie van den Enk terug naar het kasteel bij Parijs waar zij op vrijwilligersvakantie ging, maakt Manuel Venderbos een roadtrip met vrienden in een oude Ford Granada door Zuid-Europa, kruipt Kasper van Kooten met zijn vrienden weer in een tent op jongerencamping De Appelhof op Terschelling en reist Maik de Boer met zijn broer en twee vrienden af naar hun oude camping in het Spaanse Benidorm.

De eerste vakantie van op tv

Parijs trein tent het spanje bekende nederlanders de vakantie boot met presentatrice zomer eindexamens de camping actrice kamperen op tv zuid-europa terschelling op kasteel dromen door eerste aflevering rondreis kasper met van kooten in avontuur ontmoeting meiden europa overleden de granada benidorm renesse maik naar door de boer manuel de venderbos sander lantinga sofie van het den enk tatum van dagelet ouders uit reportage plek reis van seizoen.

      Klik hier voor korting bij BOL.com

        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv