Bekijk de uitzending van De Curling Quiz terug

Zo 14 januari 2018 | 20:25 De Curling Quiz

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van De Curling Quiz gemist? Bekijk hier naar De Curling Quiz gemist.

De Curling Quiz

Datum
Zo 14 januari 2018
Tijd
20:25 tot 21:15
Zender
NPO 1
Genre
Quiz
Jaar
2018
Presentatie
Frans Bauer, Evert ten Napel
Twitter hashtag
#decurlingquiz
Deel-url
gids.tv/19417080

In aanloop naar de Olympische Winterspelen in Zuid-Korea laten Frans Bauer, Ellen Hoog en Mark Tuitert Nederland kennismaken met de teamsport curling in een winterse kennisquiz. In het nieuwe programma De Curling Quiz gaan wekelijks twee teams van drie sportieve bekende Nederlandse de strijd met elkaar aan met behulp van bezems en stenen. De Curling Quiz is de komende zondagen wekelijks om 20:20 uur te zien op NPO 1.

De strijd wordt gevoerd onder toeziend oog van presentator Frans Bauer. De teams worden bijgestaan door twee vaste teamcaptains; voormalig-topschaatser en Olympisch kampioen Mark Tuitert en voormalig-tophockeyster en tweevoudig Olympisch kampioen Ellen Hoog. Zij hebben de taak om hun teams naar de overwinning te laten glijden. Na het beantwoorden van sportieve en winterse vragen moeten de teams zo goed mogelijk curlen om hun punten te vergaren.
De twee beste teams gaan de strijd met elkaar aan in de grote finale van De Curling Quiz.

Evert ten Napel, de bekendste sportcommentator van Nederland, doet vanuit de studio live verslag van de sportieve prestaties in deze zevendelige entertainende kennisquiz.

De Curling Quiz op tv

Zuid-korea op nederland live op tv kampioen finale presentator van overwinning winterspelen olympische winterspelen door mark tuitert curling quiz ellen tijdens hoog in spelshow glijden frans bauer teams een evert ten napel van vragen kennisquiz van aflevering 1 tijdens ellen.

      Klik hier voor korting bij BOL.com

        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv