Bekijk de uitzending van David Bowie: The Last Five Years terug

Do 12 januari 2017 | 23:05 David Bowie: The Last Five Years IMDb: 8.5

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van David Bowie: The Last Five Years gemist? Bekijk hier naar David Bowie: The Last Five Years gemist.

David Bowie: The Last Five Years

Datum
Do 12 januari 2017
Tijd
23:05 tot 00:35
Zender
Canvas
IMDb
8.5
Genre
Muziekdocumentaire
Jaar
2017
Regisseur
Francis Whately
Twitter hashtag
#thelastfiveyears
Deel-url
gids.tv/17041511

Deze documentaire is het vervolg op 'David Bowie: Five Years', een andere BBC-documentaire uit 2013, van dezelfde regisseur, Francis Whately. We krijgen een overzicht van de laatste vijf jaar van het leven van de zanger, met onder meer zijn onverwachte comebackplaat 'The Next Day' in 2013, zijn laatste meesterwerk 'Blackstar' en zijn musical 'Lazarus'.

De documentaire bevat een schat aan zeldzame en ongeziene archiefbeelden en radio-interviews die nog niet eerder werden uitgebracht. We zijn ook getuige van de nooit eerder gehoorde laatste zangopname van Bowie voor 'Lazarus'. We brengen ook een bezoek aan de 55 Bar in New York, waar Bowie het jazzkwartet ontmoette dat zijn achtergrondband zou worden op 'Blackstar'. Tot slot krijgen we een interview te zien met de regisseur en cast van Lazarus.

David Bowie: The Last Five Years op tv

New york documentaire op tv regisseur met musical schat overzicht met bowie zanger het interview.        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
David Bowie: The Last Five Years - Trailer - BBC Two