Bekijk de uitzending van Combat Dealers terug

Di 18 juli 2017 | 21:30 Combat Dealers

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Combat Dealers gemist? Bekijk hier naar Combat Dealers gemist.

Combat Dealers

Datum
Di 18 juli 2017
Tijd
21:30 tot 22:30
Zender
Discovery Channel
Genre
Secrets And Spies
Twitter hashtag
#combatdealers
Deel-url
gids.tv/18246782

Zeventig jaar na dato is de Tweede Wereldoorlog big business. Bruce Crompton weet dat als geen ander. Al meer dan dertig jaar speurt hij militaire voertuigen, artillerie en andere items uit die tijd op om ze te repareren en weer door te verkopen. En dat gaat vaak om veel geld.

Zo betaalt hij gerust een ton voor een Duitse tankoplegger om hem daarna voor nog meer geld van de hand te doen. Zijn kennis van deze producten is gigantisch en moeiteloos lepelt hij dan ook de geschiedenis en de details op van een Duitse Hetzertank, een Nebelwerfer of een Daimler Scout Car. Samen met zijn rechterhand Hus en wapenexpert Ian reist hij door Europa om de meest zeldzame items op te kopen die zijn medewerkers Nick en Phill vervolgens zo authentiek mogelijk restaureren.

Combat Dealers op tv

Italië tijdens tweede wereldoorlog tweeling kraken van wereldoorlog geschiedenis daimler militaire uit artillerie in dealers gigantisch repareren spies machine de geld europa geheimen de de tweeling combat op naar dealers.        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv