Bekijk de uitzending van Chris Hoy - From Velodrome to Le Mans terug

Wo 19 juli 2017 | 21:15 Chris Hoy - From Velodrome to Le Mans

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Chris Hoy - From Velodrome to Le Mans gemist? Bekijk hier naar Chris Hoy - From Velodrome to Le Mans gemist.

Chris Hoy - From Velodrome to Le Mans

Datum
Wo 19 juli 2017
Tijd
21:15 tot 22:15
Zender
Canvas
Genre
Sportdocumentaire
Jaar
2016
Deel-url
gids.tv/18252902

Documentaire over oud-baanwielrenner Chris Hoys deelname aan de 24 uur van Le Mans. In april 2013 stopte Sir Chris Hoy als professioneel baanwielrenner, na elf wereldtitels, zes gouden medailles op de Olympische Spelen en twee op de Gemenebestspelen.

Deze unieke documentaire volgt Chris in het najagen van zijn kinderdroom: deelnemen aan de 24 uur van Le Mans, de zwaarste uithoudingsrace ter wereld. We zijn getuige van de hoogte- en dieptepunten, de adrenaline en de crashes tijdens Chris' queeste om deze gevaarlijke sport in amper drie jaar onder de knie te krijgen. In zijn race naar de finish stelt hij zich de vraag of hij zijn meesterschap in de ene sport kan aanwenden om ook uit te blinken in een andere.

Chris Hoy - From Velodrome to Le Mans op tv

Sport olympische spelen van chris hoy van race documentaire van finish medailles een gouden deelname dieptepunten le een mans 24 van uur van le door mans.        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv