Bekijk de uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal terug

Zo 23 april 2017 | 20:20 Boer zoekt Vrouw Internationaal

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist? Bekijk hier naar Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist.

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Datum
Zo 23 april 2017
Tijd
20:20 tot 21:30
Zender
NPO 1
Genre
Informatief programma
Jaar
2017
Presentatie
Yvon Jaspers
Twitter hashtag
#BZV
Uitzending gemist
Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist
Deel-url
gids.tv/17703187

Yvon Jaspers ontvangt in de laatste uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal de boeren op de plek waar het in september 2016 allemaal begon met het uitzoeken van de brieven: de SS Rotterdam. Hoe gaat het nu met boer Olke, Riks, Marc, Herman en David? Hebben de relaties stand gehouden ook al zitten er honderden, zo niet duizenden kilometers tussen de geliefden? En wat heeft Boer zoekt Vrouw Internationaal hen gebracht?

In de uitzending van vorige week zagen we dat de citytrips van boer Marc en Herman bol stonden van de liefde. Gebrek aan verliefdheid zorgde voor een verdrietig einde bij de vakantie van boer Riks en Marit. In deze uitzending is de afloop van de citytrips van boer Olke en David te zien.

Olke en Sandra zijn op vakantie in Fort Worth, maar van een vonk lijkt voorlopig nog geen sprake. Sandra: “Ik vind Olke nog steeds heel erg leuk. Ik kan met hem lachen, hij heeft humor. Hoe hij in het leven staat, dat maakt hem nog steeds een charmante man.” Ook Olke heeft een leuke tijd: “Je kunt met Sandra hele leuke dingen doen, heel gezellig. En dan denk je: wat een leuke vlotte vrouw ben je toch. Ze heeft het naar haar zin. Komt dat door haar feelings of zit ze zo in elkaar?”, vraagt hij zich hardop af. Tijd voor Sandra om Olke duidelijkheid te geven over haar gevoelens voor hem…

In Roemenië bezoeken boer David en Mara eerst het kasteel van Dracula voordat ze de bergen ingaan. “Het voelt fantastisch. Lekker lachen, leuke dingen doen. Ik heb steeds meer kriebels”, aldus een gelukkige boer David.

Boer zoekt Vrouw Internationaal op tv

Rotterdam roemenië tijdens uitzending vrouw vakantie naar boeren een liefde bergen kasteel op tv fort worth humor relaties lachen ss de rotterdam in dracula marit bezoeken door yvon jaspers van jaspers.        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
Wie van de verliefde stelletjes zijn nog samen? | Boer zoekt vrouw Internationaal