Bekijk de uitzending van Black Work terug

Wo 21 juni 2017 | 23:30 Black Work IMDb: 6.7

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Black Work gemist? Bekijk hier naar Black Work gemist.

Black Work

Datum
Wo 21 juni 2017
Tijd
23:30 tot 00:20
Zender
Canvas
IMDb
6.7
Genre
Misdaadserie
Jaar
2015
Acteurs
Sheridan Smith, Matthew McNulty, Sharon Duce, Oliver Woollford, Andrew Knott
Twitter hashtag
#blackwork
Deel-url
gids.tv/18079940

Vanavond start de driedelige dramareeks Black Work over politievrouw Jo Gillespie die de verdachte dood wil ophelderen van haar man Ryan, een undercoveragent. De tweede en derde aflevering zijn dinsdag 27 en woensdag 28 juni rond 23 uur te zien op Canvas.

Politieagente Jo Gillespie is kapot van verdriet, wanneer haar echtgenoot en undercoveragent Ryan Gillespie dood teruggevonden wordt. Als blijkt dat hij undercover werkte op het moment van zijn dood, wordt de schok alleen maar groter.

Jo vreest dat de hoofdinspecteurs in Yorkshire de zaak willen toedekken. Ze is vastberaden om de waarheid te achterhalen over haar man en over zijn dood. Ze neemt buitengewoon verlof op en rekent op haar collega Jack Clark om haar op de hoogte te houden.

De spanningen nemen toe wanneer opnames van intieme gesprekken tussen haar en Jack in haar woning opduiken. Dit veroorzaakt nog meer opschudding binnen het gezin, maar het leidt Jo ook naar een ge?soleerd huisje en naar onverwacht gevaar.

Black Work op tv

Verdachte uit teruggevonden kapot door spanningen echtgenoot gezin sharon undercover met verdriet collega yorkshire een opnames smith oliver een gevaar start dood het matthew verlof door woning.        Klik hier voor korting bij Coolblue


      Klik hier voor korting bij Wehkamp
Promo: Black Work