Bekijk de uitzending van Baby Bodybuilders terug

Za 18 februari 2017 | 21:00 Baby Bodybuilders

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Baby Bodybuilders gemist? Bekijk hier naar Baby Bodybuilders gemist.

Baby Bodybuilders

Datum
Za 18 februari 2017
Tijd
21:00 tot 22:00
Zender
TLC
Jaar
2016
Twitter hashtag
#babybodybuilders
Deel-url
gids.tv/17279616

Steeds meer kinderen onder de tien laten de gameconsole en de snoeptrommel links liggen en gaan naar de sportschool om te trainen. Welkom in de wereld van de minibodybuilders.

Weleens een 11-jarige 81 kilogram aan gewichten zien optillen? Kijk dan naar de documentaire Baby Bodybuilders waar kleine Amerikaantjes elke dag hard trainen om het meest atletische lichaam te krijgen van hun leeftijdsklasse. Zoals de 11-jarige Bo Ice die volgens zijn vader Bobby het afgelopen jaar 130.000 sit-ups heeft gedaan en 52.000 push-ups om extra gespierd te worden. Ook Bo’s 8-jarige broertje Cap is al flink aan het trainen (78.000 sit-ups, 39.000 push-ups) al loopt hij er volgens zijn fanatieke vader soms de kantjes van af.
Samen bereiden de jongens zich voor op de Natural Olympia in Las Vegas waar ze het tegen andere gespierde leeftijdsgenootjes opnemen. Een van hen is de 11-jarige Gage Gregurich die op zijn 9e al het wereldrecord gewichtheffen op zijn naam had staan in zijn leeftijdsklasse en nu ook moeiteloos meer dan 80 kilo optilt.
Of wordt het toch Ethan Ricardo die net als zijn ouders en zusjes fanatiek aan bodybuilden doet. Zijn gespierde vader Philip was al eens Mr. Universe. Kan Ethan ook een prijs pakken?

Baby Bodybuilders op tv

Documentaire wereldrecord lichaam uit door las vegas bodybuilden door sportschool olympia 81 het kilogram bobby bodybuilders op tv baby kinderen trainen gewichtheffen ouders vader door het jongens.