Bekijk de uitzending van Baardmannetjes terug

Di 20 juni 2017 | 19:45 Baardmannetjes

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Baardmannetjes gemist? Bekijk hier naar Baardmannetjes gemist.

Baardmannetjes

Datum
Di 20 juni 2017
Tijd
19:45 tot 20:30
Zender
NPO 2
Genre
Natuurmagazine
Jaar
2014
Presentatie
Nico de Haan, Hans Dorrestijn
Twitter hashtag
#baardmannetjes
Uitzending gemist
Baardmannetjes gemist
Deel-url
gids.tv/18073478

Baardmannetjes Hans en Nico zijn een bijzonder duo. Nico weet alles van de natuur, Hans weet meer van tekst en humor. Maar ze delen een passie voor de natuur en hebben elkaar daarin gevonden. Het programma is een mix van informatie over de natuur, gedichten, de verhalen die daarmee te maken hebben én veel humor. Vanaf vrijdag 21 juli begint het nieuwe seizoen van Baardmannetjes. Tot die tijd worden de voorgaande seizoenen iedere avond rond 19.45 uur op NPO 2 herhaald.

Nico de Haan en Hans Dorrestijn gaan in de eerste aflevering in De Wieden op zoek naar de purperreiger. Onderweg zien de heren de zwarte stern, de tafeleend en een kokmeeuwkolonie. Ze horen de snor en varen langs het verdronken dorp. Boswachter Ronald laat ze balanceren op trilveen, ze bezoeken de eeuwenoude eendenkooi en overnachten in een camper middenin de natuur.

Baardmannetjes op tv

Natuur met dorp snor overnachten boswachter een camper van verdronken humor gedichten door eerste aflevering haan bezoeken zwarte een stern verdronken dorp tijdens hans dorrestijn van nico de naar haan.

Zin om met korting te shoppen bij BOL.com?
Bekijk de scherpste aanbiedingen in de BOL.com OUTLET.
Wil je altijd de laagste prijs? Klik hier!
Volg TVGiDS.tv     @tvgids volgen
Like TVGiDS.tv