Bekijk de uitzending van Ants on a Shrimp terug

Vr 19 mei 2017 | 22:45 Ants on a Shrimp

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Ants on a Shrimp gemist? Bekijk hier naar Ants on a Shrimp gemist.

Ants on a Shrimp

Datum
Vr 19 mei 2017
Tijd
22:45 tot 00:25
Zender
NPO 3
Genre
Documentaire
Jaar
2016
Regisseur
Maurice Dekkers
Twitter hashtag
#antsonashrimp
Deel-url
gids.tv/17870821

Een unieke en spannende fooddocumentaire over één van de, volgens Time Magazine, meest invloedrijke mensen ter wereld die samen met zijn team het grootste culinaire experiment uit zijn leven aangaat.

Japan - januari 2015: één van de beste restaurants ter wereld, het in Kopenhagen gevestigde Noma met zijn beroemde en charismatische chef-kok René Redzepi, verhuist voor de periode van vijf weken naar Tokio voor een uniek culinair experiment.

Noma staat bekend om zijn dogmatische aanpak van koken met natuurlijke ingrediënten uit de omgeving van het restaurant. Is Redzepi in staat om binnen een korte periode met voor hem nog onbekende Japanse ingrediënten een veertiengangenmenu te creëren dat 'World's Best Restaurant'-waardig is?

Ants on a Shrimp op tv

Japan op documentaire restaurant tokio restaurants met experiment kopenhagen in koken noma rené van redzepi culinair dekkers magazine tijdens maurice dekkers uit team ants on a tijdens shrimp.
Promo: Ants on a Shrimp